Connect with us

Revistateo.ro

Mila Kunis a nascut un baietel

Stiri

Mila Kunis a nascut un baietel

Mila Kunis a nascut un baietel fix in ziua Sfantului Andrei. Indragita actrita a devenit mama pentru a doua oara, insa pana acum a ascuns totul despre sarcina ei.

Ashton Kutcher, expert in cresterea copiilor

Siteul mirro.co.uk a dat stirea anului in showbizul de peste Ocean. Mila Kunis si Ashton Kutcher formeaza unul din cele mai iubite cupluri din afara. Cei doi mai au ofetita pe nume Wyatt Isabelle Kutcher. Pana la ora actuala, niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre acest moment fericit din viata lor.

Ashton Kutcher, sotul Milei, s-a dat de gol recent in emisiunea „Today Show” in legatura cu sexul bebelusului. Acesta a vorbit de Savannah Guthire, insarcinata si ea. In timpul conversatiei despre ce inseamna sa fii parinte, Kutcher a adus vorba de copilul pe care l-a nascut Mila pe 30 noiembrie si a spus ca fetita va avea un „baby brother”.

Actorul a marturisit ca desi are deja experienta cu prima fetita, emotiile nu au disparut. Ba chiar sunt mai mari ca oricand, mai ales ca de data asta e vorba despre un baiat. Kutcher si-a dorit dintotdeauna un baietel, iar in urma cu doua zile visul sau s-a indeplinit. Acum il strange in brate si se pregateste sa fie cel mai bun tata din lume.

CITESTE SI: Andreea Banica a nascut

Ashton a marturisit in emisiunea „Tonight Show” ca in perioada primei sarcini a Milei, a citit numeroase carti despre bebelusi si a devenit un adevarat expert in cresterea si ingrijirea copiilor.

Ashton si Mila au devenit parinti pentru prima oara in octombrie 2014.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top