Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

MESAJUL UNUI BARBAT CATRE FOSTA IUBITA: „Am fost un rege controlat de tine”

MESAJ CATRE FOSTA IUBITA. Mihai s-a despartit de curand de Stefania, iar motivul pentru care ii scrie acum celei despre care azi vorbeste la trecut este unul emotionant.

„Stefania,

Am stat 10 ani impreuna. In anii astia am fost extrem de fericit atata timp cat am stat cu ochii inchisi si te credeam pe cuvant.

Nu m-a deranjat ca m-ai inselat si nici ca te interesa de fapt statutul social pe care il am. M-a deranjat ca m-ai controlat. M-ai facut sa cred ca sunt regele tau si eu eram doar un eunuc, de fapt.

Nu e vorba de orgolii aici, ne stim foarte bine. Ma doare ca barbat ca am fost un rege controlat de tine, cand puteam sa fiu un rege alaturi de o regina.

CITESTE SI: Scrisoare catre barbatul care m-a parasit dupa ce m-a lasat insarcinata

CITESTE SI: Scrisoarea TULBURATOARE a unei femei care s-a sinucis din dragoste

Regina mi-a facut rau, astepta sa ia tronul, sa isi exercite puterea asupra tuturor, inlaturandu-ma pas cu pas. Asa ai si reusit sa ii pornesti pe cei mai buni prieteni impotriva mea.

Le-ai spus ca sunt extrem de gelos, ca eu sunt ala nebun din poveste si ca tu esti de fapt cea care sufera.

Nu stii de cate ori am plans, iar a doua zi o luam de la capat. Nu stii ca fiecare privire de-a ta, fiecare atingere si fiecare sarut erau cate un cutit infipt in inima.

Imi zambeai si apoi ma abandonai. Ti se pareau mai interesante cercurile sociale in care ma invarteam decat sa petrecem o seara impreuna, la film, la noi acasa.

Nu regret nicio secunda petrecuta cu tine, ci doar faptul ca am hranit sclavul din mine. Puteam sa ma impun, puteam sa iti spun ca gresesti si ca nu totul o sa fie doar lapte si miere in viata. Nu stiu de ce nu am facut-o. Habar nu am.

Nici nu mai conteaza acum. Singura certitudine pe care o am este ca voi pastra in minte mereu acel zambet de dimineata si ochii tai confuzi, uneori contradictorii, speriati, mai ales in ultimele zile ale relatiei noastre, in acele zile in care iti aratam ca nu iti mai fac jocul. Te voi tine minte si te voi aprecia toata viata,

Mihai

Sursa foto: commons.wikimedia.org

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top