Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Semne că se gândește la fosta iubită. Ce îl dă de gol

Unii bărbați pur și simplu nu o pot uita pe fosta iubită și chiar dacă sunt întro nouă relație, aceștia se vor gândi mereu la trecut și la ce a fost. Iată care sunt semnele că se gândește la fosta iubită și ce ai de făcut, chiar de astăzi.

Nicio femeie nu vrea să treacă prin această situație, însă mintea bărbaților este complexă și uneori greu de înțeles. În primul rând, primul semn că se gândește la fost iubită este atunci când îi ia apărarea în fața ta.

Atunci când vine vorba despre fosta iubită și tu critici anumite lucruri pe care ea le-a făcut, iar el îi ia apărarea, este un mare semn de întrebare, mai ales dacă el anterior ți-a spus că respectiva a făcut anumite greșeli în relație.

Al doilea semn care îți arată că încă se gândește la fosta iubită este atunci când nu are limite cu ea. Adică obișnuiește să vorbească des la telefon cu ea, își dau mesaje și nu este exclus nici să o vedeți în oraș atunci când ieșiți voi într-un loc. Iar dacă tu îi ceri ca el să aibă niște limite stabilite și el nu ține cont de ele, este semn că încă nu a trecut peste relația din trecut.

Citește și: Greșelile de neiertat într-un cuplu. Din ce cauză se destramă cel mai mult relațiile

Un alt semn că iubitul este legat de fosta iubită este faptul că nu a șters pozele de pe rețelele de socializare. Chiar dacă aveți o mulțime de fotografii împreună, el preferă să păstreze poze cu fosta iubită în timp ce se sărută, sunt în oraș sau sunt în vacanță.

Acest gest este strâns legat de faptul că el nu este tocmai pregătit să meargă mai departe. În cazul în care sunt sunt imagini de grup, atunci nu ar trebui să îți faci foarte mari griji.

O aduce mereu în discuție pe fosta iubită. În cele mai neașteptate momente, el își aduce aminte de anumite lucruri pe care le-a făcut cu fosta. Toată lumea are amintiri plăcute din fostele relații, însă dacă nu contenește să vorbească despre cât de bine s-a simțit alături de fosta iubită, ce amintiri frumoase au, este clar că mai are sentimente pentru ea și că trebuie să vorbiți serios despre acest aspect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top