Connect with us

Revistateo.ro

Mesajul lui Johannis de Paşte

Stiri

Mesajul lui Iohannis de Paşte

Mesajul lui Iohannis de Paşte. Şeful statului a ales reţelele de socializare pentru a le ura românilor toate cele bune, cu oazia sărbătorilor de Paşte.

„Crestin-ortodocsii, greco-catolicii serbează azi Pastele, o sarbatoare a sperantei si increderii. Sa impartim bucuria Învierii cu semenii nostri care poate nu au ce sa puna pe masa, sunt bolnavi, singuri sau nu au un acoperis deasupra capului. Sa ii incurajam pe cei abatuti si sa le dam speranta oricui se afla in suferinta dintr-un motiv sau altul.”

CITEŞTE ŞI: André Rieu, mesaj de Paşte în limba română

Chiar dacă se află la mare depărtare de ţară, Iohannis este aproape de români, cu ajutorul tehnologiei.

„Aproape de ceilalti prin compasiune si solidaritate e cheia renasterii noastre ca societate de oameni demni si responsabili. Va urez tuturor sarbatori fericite, pace si bucurie. Hristos a Inviat!”, le-a spus klaus Iohannis românilor de pe Facebook.

Şi pentru că este cea mai bună cale de a ajunge în casele românilor, prim-ministrul Victor Ponta a decis să le ureze „Paşte fericit!” românilor tot prin intermediul reţelei de socializare.

„Sfintele Sărbători de Paşti ne reunesc pe toţi în spiritul toleranţei şi al iubirii. Vă doresc tuturor zile pline de lumină, bucurie şi pace!”, a postat Victor Ponta, pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top