Connect with us

Revistateo.ro

Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ION

Stil de viata

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

Pe 7 ianuarie este sarbatorit Sfantul Ioan Botezatorul. Iata ce le poti scrie celor dragi care ii poarta numele. Mesaje, urari si SMS-uri de SFANTUL ION.

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

„Fie ca Sfantul Ioan sa iti calauzeasca pasii spre fericire si impliniri. La multi ani!”

„Draga Ioane, sper ca mesajul meu calduros sa ajunga desi afara este un ger de crapa pietrele, iti urez tot binele din lume si tot ce a fost rau sa stergem cu buretele. La multi ani!”

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

CITESTE SI: SFANTUL IOAN: Ce sa NU faci pe 7 ianuarie

CITESTE SI: Traditii, obiceiuri, superstitii de Sfantul Ioan Botezatorul. Ce nu e bine sa faci pe 7 ianuarie

„Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Sfantul Ion, al carui numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata. La multi ani!”

„Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Ion pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara. La multi ani!”

„Sfantul caruia ii porti numele sa te ocroteasca in fiecare zi. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!”

„Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Va doresc o zi de Sf. Ion cat mai frumoasa! La multi ani!”

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

„Fie ca aceasta zi de Sfantul Ioan sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!”

„Inlatura tot ce e rau, lasa-l pe Sfantul Ioan sa deschida un capitol fericit din viata ta! La multi ani cu sanatate, Ioane!

„E Sfantul Ion, au trecut sarbatorile si am uitat de sarmale. La Multi Ani, Ioana! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!”

MESAJE, URARI si SMS-uri de SFANTUL ION

„E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La multi ani, Ioane!”

„Il sarbatorim pe Sfantul Ion si te sarbatorim pe tine. Imi doresc sa fii mereu bland, bun si dragut cu toti cei din jurul tau. Esti un prieten de nadejde si un adevarat om. Iarta, iubeste si traieste frumos cu cei din jurul tau. La multi ani!”

Ce alte mesaje, urari si sms-uri de Sfantul Ion mai stii? Spune-ne in comentarii!

Sursa foto: www.odobesti-vrancea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top