Connect with us

Revistateo.ro

SFÂNTUL NICOLAE. MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI DE SFÂNTUL NICOLAE

Credinta

SFÂNTUL NICOLAE. MESAJE, URĂRI, FELICITĂRI DE SFÂNTUL NICOLAE

SFÂNTUL NICOLAE. Sâmbătă, 6 decembrie, este Sfântul Nicolae sau Moş Nicolae, aşa cum îl cunosc copiii. Citeşte mai jos cele mai amuzante, originale şi inspirate mesaje de Moş Nicolae, urări de Moş Nicolae, felicitări de Moş Nicolae.

SFÂNTUL NICOLAE, MESAJE SFÂNTUL NICOLAE„Dacă continui să fii supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic… Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire… şi uită-te în ghetuţe… ai să găseşti un gând bun de la mine… Te sărut!”

„În ultimii ani, Moş Nicolae a venit la mine cu… dragoste şi speranţă… El ştie că nu sufăr dacă nu vine încărcat cu daruri pentru cizmuliţele mele. Sunt norocoasă doar să ştiu că el există şi că îi face pe apropiaţii mei fericiţi. Tu eşti unul dintre ei? L-am trimis aseară pe moş la ţine, să-ţi sufle în ureche fericirea. ..”

„Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz”.

„De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja”.

„Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Mulţumeşte-te cu mine!”

„Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet”.

„Mi-am pus cizmuliţele la geama, te aştept! Vrei să fii tu Moş Nicolae anul asta? Hai, te rog!”

SFÂNTUL NICOLAE, MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. „Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!”

„Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi şi fac o gesturi minunate faţă de cei dragi şi nu numai.Fie ca această perioadă să îţi aducă şi ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei”.

„Lustruieşte-ţi ghetele şi după… mergi la culcare! Nu contează că eşti singură… Moş Nicolae va veni şi îţi va pune în ghetuţe doar zâmbete şi voie bună… să le împarţi apoi în stînga şi în dreapta:) Şi eu o să vreau un zîmbet! Să-mi păstrezi unul!”

„Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!”

„Pentru soţul meu iubit
Şi Nicolae numit
Azi în zi de sărbătoare
Eu îi fac caldă urare”.

SFÂNTUL NICOLAE, MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. „Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde. La multi ani, de Sf. Nicolae!”

„La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!”

„Iti urez La multi ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara”.

„La multi ani si voiosie, Domnul alaturi de tine sa fie, Bucurii sa-ti daruiasca Nimic sa nu-ti lipseasca!”

„Sper ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales… multa dragoste!”

„La multi ani, plini de fericire si impliniri. Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta”.

„Sper ca Sarbatorile de Iarna, in special cea de Sf. Nicolae, sa ne aduca lumina si fericire, intelepciune si speranta si sa ne faca mai buni, sa ne ajute sa daruim tot ce avem mai bun familiei, prietenilor si celor apropiati, dar si celor in nevoie!”

SFÂNTUL NICOLAE, MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. „Azi, de Mos Nicolae imi doresc tot ce e mai bun pentru tine. Iti doresc ca aceasta perioada sa iti aduca multa zambete frumoase de la oamenii din jurul tau si sa poti impartasi tot ce ai tu mai bun cu ei. Lumina in suflet si multa fericire!”

„Sa traiti, sa infloriti,
Si intotdeauna sa fiti cuminti,
Cadouri multe sa primiti,
In papuceii lustruiti!”

„Iti urez La Multi Ani si fie ca Sfantul Nicolae sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara”.

SFÂNTUL NICOLAE, MESAJE SFÂNTUL NICOLAE. „Ho,ho,ho – aţi fost cuminţi dragii moşului? Aţi curăţat cizmuliţele frumos, le-aţi parfumat (ca să nu leşine moşul) şi le-aţi pus la uşă? Ia să spuneţi acum – cine a fost cuminte şi a primit cadouri şi cine nu?”

„Sper ca Mos Nicolae sa-ti umple ghetutele cu tot ceea ce ti-ai dorit!”

„La Multi Ani cu ocazia zilei de Sfantul Nicolae!”

„A venit Mos Nicolae! La Multi Ani!”

„Ho, ho, ho! Nu stiu ce cadouri iti va aduce Mos Nicolae, dar eu iti trimit o multime de imbratisari si ganduri calduroase!”

„Cu ocazia Santului Nicolae va doresc sa aveti parte de un Mos Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi!”

„Bucuria lumii toata, zi de zi-n usa sa-ti bata, bunul Mos Nicolae sa-ti dea, tot ce iti doresti si ai vrea!”

„Iti doresc ca de Sfantul Nicolae sa ti se implineasca o parte din vise, celelalte sa ti le implineasca Mos Craciun!”

„Abia astept sa vina Mos Nicolae, vreau sa imi aduca foarte multe cadouri. Sa nu ne aduca nuieluse ca am fost cuminti tot anul… te iubesc Mos Nicolae!”

„Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!”

„Cizmulite lustruite il asteapta la fereastra! Haide, fugi si ii deschide, vine bucuria noastra!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Credinta

To Top