Connect with us

Revistateo.ro

mos-craciun

Stiri

Mesaj pentru PARINTI: Mos Craciun nu este BOGAT!

Mos Craciun nu este BOGAT! Acesta nu este un mesaj despre Craciun cu povesti incredibil de frumoase, cu vise implinite si copii fericiti. Acesta este un text despre realitatea noastra de zi cu zi…

Nici bine nu a trecut Mos Nicolae ca multi copii viseaza deja la zeci de cadouri sub brad, la jucariile pe care le asteapta de un an si la toata lista cu lucruri pe care i le-au cerut lui Mos Craciun. Totusi, unii copii asteapta doar o portocala, o masinuta mica sau o papusa din carpa… Iar acel copil poate fi chiar colegul de banca al fiului sau fiicei tale.

De unde sa stii ce posibilitati au parintii sai? De unde sa stii ca nu prea vrea sa se trezeasca in dimineata de Craciun, de teama ca Mosu’ nu s-a oprit si pe la el. De unde sa stie copilul tau ca, in timp ce el se plictiseste de primele 3 cadouri si desface a 4-a cutie, colegul sau de banca desface cu grija o portocala… poate singura. La el, Mos Craciun nu a fost prea darnic anul acesta…

CITESTE SI: DESERT DE SARBATORI: MOS CRACIUN din capsuni

Trimite-le FELICITARI de sarbatori prietenilor din STRAINATATE. Cum spui „Craciun fericit!” in 47 de LIMBI!

Mesaj pentru PARINTI: Mos Craciun nu este BOGAT!

Ei bine, acesta este un mesaj pentru parinti : Nu uitati ca Mos Craciun nu este BOGAT. Sau, cel putin, nu e bogat pentru toata lumea. Nu toti parintii au galeti de bani care sa ii dea pe telefoane, jocuri, jucarii si alte minunatii pe care, DA, E ADEVARAT, orice copil le doreste. Poate ca, pentru unii, Mos Craciun inseamna doar pijamale sau manusi.

Asa ca ar fi bine ca, in acest an, in casele voastre, Mos Craciun sa saraceasca. Sa nu mai aiba sacul plin, ci sa aduca daruri simbolice. Mosul nu e bogat, este doar imaginea unei sperante, dar nu a abundentei.

Poti sa cumperi din partea lui Mos Craciun un cadou simbolic, ce aminteste de spiritul sarbatorilor, iar cadourile scumpe sa vina chiar din partea ta, din partea parintelui. Asa, atunci cand se va intalni cu prietenul mai putin norocos, vor avea daruri asemanatoare din partea lui Mos Craciun.

Dragi parinti, nu este nicio poveste in acest text, dar este un mare adevar: Mos Craciun e acelasi pentru toata lumea, iar pentru el toti copiii sunt egali. Ce zici, anul acesta vine Mosul mai putin bogat?

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top