Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Ce îi scriu copiii sărmani din România lui Moș Crăciun

O tânără din Arad este Moș Crăciun an de an pentru foarte mulți copii fără posibilități din România. Alexandra Timar este fata care le aduce zâmbetele pe buze în luna cadourilor.

Aceasta a inițiat o campanie de mare succes pe Facebook valabilă până pe 17 decembrie, „Adoptă o scrisoare”, „Crăciun pentru bunici”.

Alexandra își dorește ca alături de românii cu inimă mare să îi ajute pe 1.000 de copii și 500 de bătrâni care nu au sărbători cu bine.

„Dragă Moş Crăciun, mă numesc Alexandra, sunt elevă în clasa a III-a, iar anul acesta am fost silitoare şi bună la suflet. Eu te rog dacă poţi să-mi aduci: două portocale, două banane şi patru pachetele de mentosane” este scrisoarea adresatăde o fetita dintr-un sat sărac din Vaslui lui Moş Crăciun.

„Mă numesc Emanuel şi sunt luat în plasament”, îşi începe băiatul rândurile către Moşul, povestindu-i cu sinceritate că uneori a fost şi obraznic, a mai înjurat şi s-a mai bătut cu copii. O altă fetiţă din Vaslui îl roagă pe Moş Crăciun să îi aducă ”un ghiozdan, o culegere de matematică, o icoană şi câteva dulciuri”.

CITEȘTE ȘI: Ce cadou vei primi de Crăciun, în funcție de zodia ta

De ce hainele lui Moș Crăciun au culoarea roșie?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top