Connect with us

Revistateo.ro

Mathilde Broberg, de la forme rubensiene la forme de catwalk

Dieta si Sport

Mathilde Broberg, de la forme rubensiene la forme de catwalk

Mathilde Broberg este o tanara de 21 de ani din Danemarca extrem de populara pe retelele de socializare pentru ca si-a depasit propriul record. A reusit sa slabeasca 66 de kilograme, iar astazi arata ca un adevarat fotomodel.

„Daca imi spunea cineva ca voi ajunge model, as fi ras in hohote”

Majoritatea modelelor de pe catwalk sunt slabe, chiar anorexice, iar asta creeaza o serie de frustrari in randul femeilor. Standardele impuse de casele de moda au fost adesea criticate de organizatiile feministe si chiar de designeri. Contestatarii taliei XXS sustin ca se induce ideea ca femeile plinute nu sunt la fel de frumoase precum cele slabe.

Pe vremea cand avea cu 66 de kilograme mai mult

Discursul corect din punct de vedere politic se loveste de o realitate la fel de trista: obezitatea creste riscul de a suferi de boli cardiovasculare.

Mathilde nu se gandea niciodata ca va ajunge un model

Mathilde nu a slabit pentru ca se simtea urata, desi s-a confruntat cu multe rautati in viata. Ea a ales sa slabeasca in primul rand pentru sanatatea ei. In urma unei vizite la doctor, si-a dat seama ca surplusul de grasime ii afecteaza inima si arterele.

Tanara adora sa isi vada corpul in oglinda

Tanara este astazi personal trainer la o sala de fitness si fotomodel. „Daca cineva imi spunea in urma cu 3 ani ca voi ajunge antrenor personal si model, as fi ras in hohote”, declara Mathilde, scrie pulptastic.com.

CITESTE SI: A renuntat la un singur lucru si a slabit 20 de kilograme. Secretul prezentatoarei Oprah Winfrey

Acum este model si antrenoare de fitness

Lucrul de care ii pare rau cel mai tare acum este ca nu s-a gandit sa slabeasca mai devreme. Mathilde regreta toate momentele in care ar fi putut merge la inot cu prietenele sale sau la agatat in cluburi. Astazi se bucura de un corp frumos si sanatos. Fotografiile ei sunt impartasite de sute de persoane in fiecare zi. Fara o dieta echilibrata si miscare nu ar fi reusit sa devina fotomodel.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top