Connect with us

Revistateo.ro

Maseaza aceste doua puncte ale corpului! Uite cum te ajuta acest lucru

Stiri

Maseaza aceste doua puncte ale corpului! Uite cum te ajuta acest lucru

Atunci cand masezi aceste puncte ale corpului beneficiile pe care le resimti sunt imense. In zilele noastre, foarte multe persoane se confrunta cu stresul si anxietatea. Exista o presiune pe care o simtim cu totii si in multe momente simtim ca ritmul vietii ne copleseste. Probabil ca te-ai confruntat is tu pana acum cu palpitatii, anxietate inexplicabila, senzatii de teama sau nesiguranta. In astfel de clipe este ideal sa ai la indemana un remediu rapid care sa iti relaxeze tot corpul si sa iti schimbe starea.

Din fericire, printr-un simplu masaj poti reusi sa te destinzi mai repede decat crezi. Exista doua puncte ale corpului care au o importanta majora: punctul din centrul pieptului (cosul pieptului) si punctul dintre cele doua sprancene. Atunci cand aplici o presiune usoara asupra acestor doua puncte in corpul tau se produc foarte multe schimbari.

CITESTE SI: CUM PREVII RACEALA DE VARA CU ACEASTA BAUTURA TONICA

CITESTE SI: SOCUL – PROPRIETATI SI BENEFICII

Masand usor aceste zone vei imbunatati circulatia, te vei relaxa si vei reduce palpitatiile, anxietatea, nervozitatea si tensiunea din organism. In timpul masajului trebuie sa respiri adanc, sa stai intr-o pozitie confortabila si sa incerci sa te eliberezi de toate gandurile. Masajul acestor puncte te poate ajuta, in timp, sa ameliorezi simptomele astmului, dar si pe cele ale problemelor cardiace. Insomnia, durerile de cap si congestia nazala vor disparea si ele ca prin minune.

Daca te confrunti foarte des cu palpitatiile si anxietatea trebuie sa mergi de urgenta la medic. Acestea ar putea fi semnele unor afectiuni grave care pot avea repercusiuni majore asupra starii tale de sanatate. Cu cat ignori mai mult aceste simptome, cu atat pericolul la care te expui este mai mare.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top