Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Stiri

Maseaua mea de minte

Sunt lucruri intime, cele pe care vi le voi incredinta. Adică tin de viata mea privata, de mine si-atat. Mi se pare insa tare important sa va povestesc de ce voi aparea umflata ca un hamster, in emisiunea de luni, la KanalD.

Sigur, colegii mei vor incerca să evite sa puna camerele pe falca mea stanga, suntem prieteni si ne protejam intre noi, Bursucul ma va ajuta sa nu trebuiasca sa rad prea mult…(asta a fost o minciuna, noi radem din orice! Cu Bursucul n-ai cum sa nu fii vesel!)

Hai sa n-o lungesc. Intr-una dintre zilele saptamanii trecute, simt ca ma doare o masea. Ceeee? Eu, care am grija de asta ca de ochii din cap? Nu creed! Repede, la doctorul meu minunat, Nader.

Prietenul la nevoie se cunoaște, asa ca-mi zice: „asta e nasol. Ai o masea de minte care nu se vede decat la raze”. Asezata in ciuda firii, maseaua apasă mecanic pe nu stiu ce nerv, de-mi sarea inima. Hai la chirurg, zic.

Untitled design

Vineri seara, după emisiune, hai la doctor Ben. Asa-i zic prietenii, iata c-asa-i zic si eu. Impreună cu echipa, mi-au intrat in gura, la propriu, si s-au chinuit ca minerii vreo doua ore.

Dinte sanatos, nene, ne iese cu rugaminti. Deci taie, scoate, coase… ce sa va zic, nu m-a durut, dar m-am umflat. Ca un hamster, vorba colegei mele Damiana.

Va povestesc asta ca sa stiti ca-s bine, dar ca pare ca am o caramea in obrazul stang. Nu radeti, ca ma faceti si pe mine sa rad…si ma tine o leaca-n stânga! :)))

Va țin la curent cu toate. A! Si mulțumesc echipei mele, care a făcut un misto de mine de numa’, m-a făcut sa rad si sa trec peste asta cu usurinta. Dublei echipe: Teo Show și teotrandafir.com. Sunteti minunati. Nu ca sunteti ai mei, dar zau, aveti umor. Cu cine-oti semana, e?

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top