Connect with us

Revistateo.ro

Povestea de viata a unei fete, care traia cu impresia ca cel mai bun prieten al ei, totodata si coleg de serviciu, o place.

Cuplu

Marturisirea uimitoare a unui baiat pentru prietena lui cea mai buna

Catalina avea la momentul respectiv 25 de ani, iar Andrei 29 de ani. Lucrau impreuna la aceeasi companie, dar pentru ca cei doi colaborau in permanenta, acest lucru i-a apropiat extrem de mult. Chiar si in timpul lor liber, ei ieseau in oras impreuna cu prietenii lor, se plimbau si se sfatuiau atunci cand unul dintre ei avea vreo dificultate.

Catalina stia ca el are o relatie cu Monica, era la curent cu noutatile, il ajuta atunci cand lucrurile nu mergeau bine intre ei, ba chiar ii tinea locul la serviciu pentru ca el sa mearga in vizita la ea.

 

Citeste si:Povestea de dragoste care face inconjurul lumii. Cum a putut un puzzle sa emotioneze

Citeste si: Povestea tulburatoare a unui erou care a dat totul pentru a salvat un baietel de 7 ani

Intr-o seara, el a sunat-o: „Catalina, in aceasta seara as vrea sa iesim in oras! Am baut vin, pentru a-mi face curaj sa-ti povestesc un lucru extrem de important”.

Timpul se scurgea, iar ora intalnirii se apropia. In mintea ei se derulau intamplari, glume, plimbari, distractii avute in tot acest timp, fapt pentru care ea avea o banuiala. “Cred ca ma place mai mult decat o place pe Monica. Ce raspuns sa-i dau, pentru ca sentimentele mele sunt pentru un bun prieten, nicidecum nu as putea sa-mi imaginez o relatie cu el?!”, asta i-a trecut prin cap instant si incerca sa-si formulize un raspuns cat mai clar, pentru ca el sa inteleaga si sa nu se strice prietenia lor.

Ajunsi la restaurant, el atent ca de obicei, ii trage scaunul, o complimenteaza si o roaga sa fie atenta la ceea ce are de spus, sa-l inteleaga si sa promita ca vor ramane prieteni in continuare.

Insa, tot ceea ce ii spunea o facea sa creada tot mai mult ca el este indragostit de ea.

Catalina: „Te rog, spune-mi mai repede!”

Andrei: “Mi-ai dovedit ca esti o prietena adevarata, de aceea esti singura in care am incredere. Stii … eu sunt homosexual. Monica este de fapt Bogdan. Nu vreau sa te mai mint, dar vreau sa ma intelegi.”

Fata a ramas blocata. O parte din ea era usurata, pentru ca banuiala ei nu se adeverise, insa, in acelasi timp era putin uimita si nu stia ce sa spuna.

Catalina: „Iti multumesc ca ai avut incredere in mine. Sufletul unui om este acelasi indiferent de orientarea sexuala. Mi-ai dovedit ca esti un coleg bun, un prieten adevarat si nimic nu va schimba asta.”

Marturisirea lui i-a apropiat si mai tare si au ramas in continuare cei mai buni prieteni.

1 Comment

1 Comment

  1. Pulica

    2016-08-02T19:11:55+03:00 at 2016-08-02T19:11:55+03:00

    Ce abureli Mai publicati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top