Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Marturie EMOTIONANTA: „A facut un copil cu alta si acum vrea sa se intoarca la mine”

Povestea emotionanta a unei femei care a fost parasita de mai multe ori de partener, dar s-a intors de fiecare data la el. Totusi, cat de mare e iubirea pentru celalalt, totul are o limita pentru unii din noi. Pana unde a mers aceasta femeie pentru iubirea ei?

„M-a parasit in repetate randuri, iar de fiecare data cand pleca, lua cu el o bucatica din mine pe care nu o mai aducea inapoi. In felul asta, a reusit sa ma lase dezgolita, fara suflet, iar golul din interiorul meu a fost imposibil de umplut.

A semanat patul altor femei cu franturi din sufletul meu, iar eu nu aveam cum sa le recuperez. Aveam sa raman mereu incompleta.

Alergam desculta in amintirile pe care le-am cules din viata in timp ce eram impreuna si mi-era imposibil sa realizez unde am gresit. Cand devine iubirea o povara? Oare atunci cand este prea puternica, cum a fost a mea?

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

CITESTE SI: POVESTE EMOTIONANTA. Un copil de 6 ani, catre tatal lui: „Bate-ma pe mine, DAR NU DA IN MAMI!”

Dar, totusi… se intorcea. De fiecare data se intorcea la mine, iar eu cu bratele-mi firave il cuprindeam si il asiguram ca il iubesc mai mult decat ieri, cand l-am iubit mai mult decat alaltaieri si tot asa…

Din nou, m-a lasat abandonata in cearceafurile albe, patate de lacrimi grele de dor si neimplinire. L-am asteptat zile, saptamani, apoi luni.

Intr-o zi, l-am vazut pe strada de mana cu EA, dar stiam ca nu va reusi sa ii ofere lucrurile si vorbele de care are nevoie. L-am asteptat iar, privind pe fereastra absenta, nerabdatoare sa ii vad silueta in fata scarii. Apoi am aflat ca a devenit tata.

Femeia de la bratul lui i-a devenit sotie si a imbracat rochia alba din sifonierul mintii mele, pe care abia asteptam sa o transpun in realitate. Mi-a furat nunta, fericirea si copilul.

Dupa cativa ani, a incercat sa se intoarca la mine. Avea ochii incarcati de regret si cauta refugiu in bratele care odata ii ofereau dulcea alinare. M-am uitat la el cu privirea ingreunata de tristete, dar mi-am dat seama ca de fapt, ma uitam prin el. Acum el era cel dezgolit si incomplet.

I-am schitat un zambet si i-am spus ca povestea noastra s-a sfarsit… Doar ca…

Acum el este cel care vrea sa se intoarca la mine. Si mi-e dor de el, dar imi este atat de greu sa il iert si sa il iubesc iar. Oare ce sa fac?”

Sursa foto: Shutterstock

2 Comments

2 Comments

  1. Vally

    2015-12-05T12:51:55+02:00 at 2015-12-05T12:51:55+02:00

    Nu te intoarce la el nu te merita
    Chiat daca vei face Asta, va aprecia Poate o perioada, Dar va pleca din nou si te va lasa complet golita. Am trecut si eu prin aceeași situație diferența a fost ca eu l-am părăsit in momentul cand mi-a spus ca are un copil de 3 ani cu alta (eram împreuna de 8 ani si el știa cat mi-as fi dorit sa avem un copil dar nu am putut avea copii) si deși am mai avut tentative de a ma întoarce la el, nu am facut-o si acum sunt super incantata de alegerea făcută. Vei găsi din nou dragostea nu dispera, vei găsi pe cineva care va fi in stare sa facă orice pentru tine pentru ca meriți! Sub nici o forma nu te uita înapoi! Privește înainte cu încredere! Vei găsi dragostea adevarata! Cu siguranța! Mult curaj si încredere in tine!

  2. Vally

    2015-12-05T13:01:43+02:00 at 2015-12-05T13:01:43+02:00

    Nu trebuie sa disperi, viața merge înainte! Sub nici o forma nu te întoarce la el pentru ca nu te merita! Chiar daca va aprecia pentru o vreme gestul tau, va pleca iar si iar si te va lasa golită de sentimente, cu inima franta! Stiu asta pentru ca mi s-a întâmplat si mie! Eram căsătorită de 8 ani si mi-a spus ca are un copil de 3 ani cu alta femeie. L-am părăsit si deși am mai avut tentative de a ma întoarce la el, de câte ori ma suna si îmi spunea ca ii Pre rău i-l credeam, iar într-o seara cand eram cu el a primit mesaj de la o alta femeie (cu care știam ca ma înșela de mult, si nu era mama copilului) desi îmi jura ca nu are pe nimeni altcineva si ma vrea înapoi. nu m-am întors si ma bucur pentru asta, pentru ca am reușit sa mi-l scot din suflet si am cunoscut dragostea adevarata! Nu te lasa influențată de lacrimile lui, nu te merita! Vei reuși sa treci peste asta, nu poti sa uiti pentru ca ne ramân amintirile, dar i-l vei ierta in sufletul tau pentru doar asa vei reuși sa mergi mai departe! Mult curaj, si speranța ca într-o zi vei reuși sa gasesti iubirea adevarata, pe cineva care te merita si va fi in stare sa facă totul pentru tine ! Nu esti singura!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top