Connect with us

Revistateo.ro

Marioara Zăvoranu ajunge direct în RAI

Stiri

Marioara Zăvoranu ajunge direct în RAI. Uite dovada AICI

Marioara Zăvoranu ajunge direct în RAI. Uite dovada AICI. Marioara Zăvoranu se confrunta de câteva luni cu insuficienţă renală, după ce i-a fost scos un rinichi la începutul acestui an. În plus, mama Oanei suferea şi de diabet, însă femeia spera la un transplant de rinichi, care să-i salveze viaţa.

CITESTE AICI: UITE CE MESAJ I-A TRANSMIS MARIOARA OANEI ZAVORANU PE PATUL DE MOARTE

CITEŞTE ŞI: De unde a pornit scandalul dintre Oana Zăvoranu și mama sa

Cu toate acestea, după ce iniţial anunţase că se simte mai bine, Marioara Zăvoranu a dezvoltat o infecţie generală, iar asta a băgat-o în comă, joi seara, iar vineri, în jurul orei 9:30, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea şi au declarat decesul.

În ciuda tragediei, Marioara Zăvoranu ar putea avea parte de o linişte sufletească unică, întrucât a murit în Săptămâna Luminată, chiar de Izvorul Tămăduirii.

Marioara Zăvoranu ajunge direct în RAI. Uite dovada AICI. Astfel, se spune că dacă cineva moare în prima săptămână de după Paşti, sufletul său va merge direct în Rai, întrucât lumina din acest loc străluceşte mai mult ca niciodată, iar porţile le sunt deschise tuturor celor care se ridică la ceruri, de unde şi numele de Săptămâna Luminată.

Cu alte cuvinte, cel ce moare în această perioadă este iertat de toate păcatele şi va avea asigurat un loc în Grădina Domnului, informează crestinortodox.ro.

Marioara Zăvoranu ajunge direct în RAI. Uite dovada AICI. Mai mult decât atât, Marioara Zăvoranu ar putea avea parte de o ceremonie de înmormântare specială, căci în această săptămână slujba obişnuită de înmormântare este înlocuită cu cea de înviere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top