Connect with us

Revistateo.ro

Unde ajung oamenii după ce mor. Un filozof rus are explicația

Stil de viata

Unde ajung oamenii după ce mor. Un filozof rus are explicația

Yuri Serdiukov este unul din cei mai titrați filozofi ai Rusiei contemporane. Dpctor în filozofie la Universitatea din Jabarovsk, acesta a fost dintotdeauna interesat de ce se întâmplă cu sufletele oamenilor după ce mor.

Unde ajung oamenii după ce mor?

Acesta a analizat cazurile mai multor persoane aflate în moarte clinică și a descoperit câteva lucruri senzaționale de-a dreptul. Filozoful rus susține că nu există Rai și Iad și că oamenii ajung în altă parte, conform agenției Ria Novosti.

Majoritatea persoanelor aflate în moarte clinică, persoane care au depășit această fază, au fost extrem de subiective privind noțiunile de Rai și Iad. Filozoful susține că procesele fiziologice și psihice suferă într-adevăr schimbări în timpul și după moarte.

În timpul morții clinice, se pierde simțul tactil, iar realitatea se schimbă complet. Respirația se suspendă, la fel și circulația sângelui ori activitatea creierului. Persoanele „mor gradual”, susține filozoful. Activitatea electrică a creierului se intensifică înainte de moarte, iar după aceea încetinește.

Serdiukov susține că persoanele își pierd capacitatea de concentrare în timpul morții pentru că mintea (creierul) se dizolvă precum o vitamină într-un pahar cu apă.

Serdiukov susține că după moarte, oamenii ajung acolo unde își imaginează în timpul vieții. Cu alte cuvinte, este necesar ca oamenii să gândească pozitiv referitor la traiectoria lor de după moarte. Aceste gânduri se implementează într-un mod incredibil în mental, iar rezistența la procesele de dezintegrare care nu țin de procesele fiziologice crește.

CITEȘTE ȘI: Un barbat a carui inima s-a oprit pentru cateva ore sustine ca a fost in Rai unde a vazut ingeri si a vorbit cu Dumnezeu, inainte de a-si reveni din moarte clinica.

CITEȘTE ȘI: Lucruri pe care o persoana le-a invatat dupa ce a murit si a revenit la viata

Filozoful susține că oamenii pot trăi o veșnicie în funcție de markerul genetic și de informațiile impregnate în creier.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top