Connect with us

Revistateo.ro

Marijuana și alte plante interesante te scapă de dureri

Stiri

Marijuana și alte plante interesante te scapă de dureri

Cannabisul sau marijuana este benefică pentru durerile cronice, cât și pentru simplele dureri, începând de la banalele migrene. Institutul de Medicină din Statele Unite ale Americii recunoaște puterea vindecătoare a marijuanei datorită unor receptori din organism care reacționează pozitiv la canabinoizii din marijuana, mai exact la tetrahidrocanabinol și canabidiol.

Canabinoizii au rolul de a bloca complet durerea, paralizând-o, și poate fi folosită și în tratamentele unor boli în stadiu avansat, pentru ca pacientul să nu simtă durerea îngrozitoare a bolii. Trebuie precizat că medicii nu încurajează fumatul de iarbă ca și drog, ci se referă strict la utilizările medicinale ale plantei, cannabisul medicinal fiind preparat separat de țigările cu marijuana.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE DURERILE MENSTRUALE CU LEACURI DE LA BUNICA!

BOSWELLIA (foto articol) este cunoscută și sub numele de tămâie indiană. Extractul din acest copac are proprietăți anti-inflamatorii, acizii boswellici stimulând circulația sângelui. Boswellia reduce orice tip de durere cu până la 90%, potrivit studiilor efectuate de medici.

GHEARA MÂȚEI se găsește în America de Sud și este o plantă care împiedică umflarea celulelor care provoacă dureri teribile. Deși este folosită de secole în zonele rurale din America Latină, oamenii de știință au aflat abia acum că gheara mâței reface complet ADN-ul uman.

CURCUMINA, care conține turmeric, are rol de anestezic, fapt pentru care nu mai simți deloc durerile. Ceea ce face de fapt această plantă, folosită ca ingredient în preparatele culinare, este să blocheze acele semnale care se duc către creier și transmi senzațiile de durere. Creierul este incapabil să recepționeze durerea, ceea ce înseamnă că aceasta este complet stopată. Curcumina este eficientă mai ales în combaterea artritei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top