Connect with us

Revistateo.ro

Foarte multe femei folosesc acest lucru pentru imbunatatirea vietii sexuale

Stiri

Foarte multe femei folosesc acest lucru pentru imbunatatirea vietii sexuale

Exista un anumit lucru pe care foarte multe femei il utilizeaza pentru imbunatatirea vietii sexuale. Uite despre ce este vorba!

Ai simtit vreodata nevoia sa iti imbunatatesti experientele sexuale? Ei bine, afla ca exista un remediu la care multe femei apeleaza, dar care nu este foarte indicat. Se pare ca unele doamne si domnisoare folosesc marijuana in acest scop. Iti vine sa crezi?

Un studiu efectuat de HelloMD, o platforma online de healthcare, a descoperit faptul ca aproximativ 14% dintre persoanele intervievate utilizeaza marijuana in scopul imbunatatirii vietii sexuale. Se pare ca femeile sunt cele mai inclinate sa faca acest lucru, datorita efectelor surprinzatoare pe care le simt atunci cand folosesc acest drog. Este foarte important faptul ca acest studiu a fost efectuat pe un esantion de 1400 de oameni care au prescriptie pentru a utiliza marijuana in scopuri medicale.

CITESTE SI: TRUCURI PENTRU UN SEX PROASPAT INTR-O RELATIE VECHE

CITESTE SI: CELE MAI BUNE CEAIURI AFRODISIACE

Specialistii in domeniu sustin faptul ca acest drog, interzis pentru marea majoritate a populatiei, poate avea efecte benefice asupra libidoului, actionand similar cu alcoolul. Psihoterapeutii sunt de parere ca drogul de care ai auzit atat de des este un remediu bun impotriva anxietatii si acest lucru contribuie din plin la un preludiu lung si incitant. In unele cazuri insa, el poate avea exact efectul invers, inhiband dorintele sexuale.

Totusi, marijuana este o planta care poate avea si foarte multe efecte negative asupra creierului uman si este interzisa consumului. In anumite tari aceasta este prescrisa pacientilor care sufera de dureri crunte din pricina artritei, cancerului, insomniei, bolilor psihice, hepatitei C, bolii Crohn, epilepsiei si ale multor alte afectiuni. Trebuie precizat faptul ca unii medici sunt de parere ca marijuana nu aduce de fapt niciun beneficiu organismului. Parerile sunt impartite.

Sursa foto: brazenwoman.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top