Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Bizar

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre o nouă premoniție pe care a avut-o recent. Potrivit premoniției clarvăzătorei, va veni o perioadă cu multe lacrimi pentru România. Iată ce a scris pe blog.

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

„În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd deasupra mea un cer de noapte şi la nici doi metri deasupra mea, ceva uimitor se întâmplă. Vad o mâna ce ţine în ea o banală coroniţă din plastic pe care o poartă fetiţele pe cap la şcoală şi care coroniţă era îmbracată în tricolorul românesc”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

„Mâna învarte coroniţa pe degete şi astfel văd în noapte cum lângă roşul Tricolorului românesc a apărut o bandă neagră de jur împrejur. Deci, funda neagră era lipită de roşul Tricolorului românesc şi îmbraca coroniţa de jur împrejur alături de Tricolorul românesc. Ceea ce pot să vă spun fără nicio îndoială este faptul că ROMÂNIA va intra în doliu naţional la un moment dat. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

De-a lungul timpului, clarvăzătoarea a postat pe blogul personal mai multe premoniții pe care le-a avut. Se pare că unele dintre ele chiar s-au adeverit.

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu: „Începem cu groaznicele evenimente în România”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, „Solistă de muzică populară, în pericol!”

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, premoniții îngrijorătoare: „Este pe cale să aibă loc şi nu ceva bun…”

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri incredibile: „România va fi al doilea Ierusalim. Iisus va veni la noi a doua oară”

Maria Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv, a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea „Voi cu Voicu”. Celebra prezicătoare a povestit și că Iisus va veni a doua oară pe pământ în România.

Clarvăzătoarea a povestit și cum a început să aibă premoniții încă din copilărie.

„Ceea ce trăiesc eu nu este o povară, ci un har. Sunt și mamă, am și serviciu, seara mă retrag în altarul meu și scriu ceea ce ziua sau noaptea văd. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top