Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Maria Ghiorghiu, previziuni îngrijorătoare despre România: „Vor fi inundații atât de grave…”

Maria Ghiorghiu continuă să şocheze lumea! Clarvăzătoarea care a prevăzut incendiul din Colectiv, dar şi multe alte tragedii, susţine că urmează inundaţii în România. Mai exact, locuitorii din județul Mehedinţi vor trece prin clipe grele în următoarea perioadă.

Într-un interviu acordat în direct în cadrul emisiunii „Star Matinal”, Maria Ghiorghiu a susţinut că ţara noastră ar urma să se confrunte cu ploi, furtuni, apoi inundaţii. Clarvăzătoarea sfătuieşte autorităţile să ia măsură încă de acum.

România se va confrunta cu tornade, furtuni, ploi, inundaţii. Aş spune despre Mehedinţi, vor fi inundaţii atât de grave încât oamenii vor trebui salvaţi cu barca, şi nu o barcă două. Mi s-a spus clar: inundaţii în Mehedinţi. (…) Autorităţile ar trebui să ia măsuri de acum. Mi s-a arătat apa care era până la acoperiş”, a spus Maria Ghiorghiu.

Te-ar putea interesa și: Maria Ghiorghiu: „Moarte prin Bacău! Se vor vărsa multe lacrimi”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunţat că un real dezastru se va abate asupra judeţului Bacău. Conform spuselor acesteia, o perioadă de lacrimi şi tristeţe se va abate asupra oamenilor din Bacău.

Citește și: Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

Femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv a scris pe blogul său despre o tragedie iminentă.

Maria Ghiorgiu a scris pe blogul său personal un avertisment de ultimă oră. Clarvăzătoarea anunţă o tragedie în Bacău. Mai mult de atât, Maria Ghiorghiu ne îndeamnă să ne iertăm şi să fim mai milostivi unul cu celălalt.

„În această după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre Judeţul BACĂU. Glasul spunea aşa: moarte la Bacău. Dragii mei, din păcate, vom auzi de vreo tragedie la BACĂU. Ce se va intampla, cum se va întâmpla, de se vorbeşte în mesaj de moarte, eu nu cunosc.

Din nefericire, în timp, se va întâmpla ceva şi se vor vărsa multe lacrimi. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să nu lase a se întâmpla astfel de tragedii, deoarece, aduc multa suferinţă şi multe lacrimi amare. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top