Connect with us

Revistateo.ro

Mădălin Ionescu, despre inundațiile din Grecia. Se afla acolo când s-a întâmplat totul

Staruri

Mădălin Ionescu, despre inundațiile din Grecia. Se afla acolo când s-a întâmplat totul

Mădălin Ionescu și familia sa se află în Grecia, în vacanță. Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat acolo, în timpul inundațiilor. A fost martor la cele întâmplate.

Mădălin Ionescu se afla în Grecia în timpul inundațiilor. Ce s-a întâmplat?

Prezentatorul TV era în Grecia împreună cu familia când au avut loc inudațiile care au speriat pe toată lumea. Încă de marți, vremea din Grecia s-a înrăutățit. A fost emis chiar și un cod roșu de vreme extremă. Acest cod a fost emis miercuri. Pe lista zonelor inundate se află localităţile Mandra, Attica, Larissa şi Kanalia. Aproape 30 de case au fost luate de apă.

Mădălin Ionescu se afla în Grecia cu familia atunci când inundațiile au lovit țara. A povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat acolo.

“Apele au început să curgă pe sub mese. Lumea fugea dintr-o parte în alta. A fost un potop. Dacă ar fi ținut așa trei, patru zile, am fi fost izolați pentru mult timp. A fost ceva incredibil. Nu am mers prin intermediul unei societăți de turism. Am căutat o zonă ferită de intemperii. Am mers kilometri întregi pentru a găsi o zonă neafectată. Toată lumea este marcată de ce s-a întâmplat aici.

CITEȘTE ȘI: La un an de la nașterea fetiței lor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au luat decizia!

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea a vorbit despre micuța Victoria
Grecii nu se confruntă cu astfel de probleme. Toți sunt speriați. Am căutat să ne punem la adăpost. Vom reveni cu mașina din vacanță, trecem și prin Bulgaria, mașina rezistă. Am plecat în Grecia pentru o vacanţă de vis. Iată ce a ieşit … Prinşi de potop ! În acelaşi timp la Moscova erau 35 de grade ! Și-a băgat nenea Putin coada?”, a spus Mădălin Ionescu, potrivit cancan.ro.

Prezentatorul TV a plecat în Grecia pentru o vacanță de vis. Însă el și familia sa au fost prinși de potop. Când au văzut ce se întâmplă, oamenii au intrat în panică. Mai sus ai văzut ce s-a întâmplat, potrivit lui Mădălin Ionescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top