Connect with us

Revistateo.ro

Maria Ghiorghiu: „Moarte prin Bacău! Se vor vărsa multe lacrimi”

Bizar

Maria Ghiorghiu: „Moarte prin Bacău! Se vor vărsa multe lacrimi”

Celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu a anunţat că un real dezastru se va abate asupra judeţului Bacău. Conform spuselor acesteia, o perioadă de lacrimi şi tristeţe se va abate asupra oamenilor din Bacău.

Femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv a scris pe blogul său despre o tragedie iminentă.

Maria Ghiorgiu a scris pe blogul său personal un avertisment de ultimă oră. Clarvăzătoarea anunţă o tragedie în Bacău. Mai mult de atât, Maria Ghiorghiu ne îndeamnă să ne iertăm şi să fim mai milostivi unul cu celălalt.

„În această după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre Judeţul BACĂU. Glasul spunea aşa: moarte la Bacău. Dragii mei, din păcate, vom auzi de vreo tragedie la BACĂU. Ce se va intampla, cum se va întâmpla, de se vorbeşte în mesaj de moarte, eu nu cunosc.

Din nefericire, în timp, se va întâmpla ceva şi se vor vărsa multe lacrimi. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să nu lase a se întâmpla astfel de tragedii, deoarece, aduc multa suferinţă şi multe lacrimi amare.

Să încercăm a fi mai buni, mai milostivi şi să nu ţinem ură pe cei care ne greşesc. Să-i iertăm din toată inima şi să ne rugăm pentru sufletul lor. Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu.

Citește și: Maria Ghiorghiu, dezvăluiri incredibile: „România va fi al doilea Ierusalim. Iisus va veni la noi a doua oară”

De-a lungul timpului, clarvăzătoarea a mai anunțat și alte tragedii. Ultima dintre ele a fost pe 11 aprilie. Iată ce scria atunci Maria Ghiorghiu:

„În această după amiază, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd deasupra mea un cer de noapte şi la nici doi metri deasupra mea, ceva uimitor se întâmplă.

Citește și: Maria Ghiorghiu, „Solistă de muzică populară, în pericol!”

„Văd o mână ce ţine în ea o banală coroniţă din plastic pe care o poartă fetiţele pe cap la şcoală şi care coroniţă era îmbracată în tricolorul românesc”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

Maria Ghiorghiu a vorbit despre un doliu național

„Mâna învarte coroniţa pe degete şi astfel văd în noapte cum lângă roşul Tricolorului românesc a apărut o bandă neagră de jur împrejur. Deci, funda neagră era lipită de roşul Tricolorului românesc şi îmbraca coroniţa de jur împrejur alături de Tricolorul românesc.

Ceea ce pot să vă spun fără nicio îndoială este faptul că ROMÂNIA va intra în doliu naţional la un moment dat. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top