Connect with us

Revistateo.ro

O nouă zi, o nouă profeție adeverită. Ce a spus Maria Ghiorghiu și s-a adeverit

Mistic

Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce a prezis clarvăzătoarea în urmă cu câteva luni

Maria Ghiorghiu a devenit cunoscută după ce a prezis tragedia din Colectiv. De atunci, ea a continuat să-și publice gândurile pe blogul său și multe s-au adeverit. O nouă profeție anunțată de Maria Ghiorghiu, care s-a adeverit, a fost scrisă de ea în 2017.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris în urmă cu câteva luni, mai exact, în iunie 2017, pe blogul personal că Mihai Tudose va pleca de la guvern, că nu va prinde nici măcar un an în funcţia de premier. Aceasta a anunţat şi ce urmează după demisia premierului, care se pare că s-a adeverit.

Astăzi aflăm că Maria Ghiorghiu a avut din nou dreptate.

Un meteorit s-a prăbuşit în SUA, lângă Detroit provocând un cutremur! În urmă cu şase luni, Maria Ghiorghiu a prezis că un asteorid va lovi pământul.

Clarvăzătoarea a spus că „din Cer vine cu o viteză uluitoare un obiect rotund, o minge alb-albastră”. Aceasta a scris pe blogul ei despre incidentul din America în urmă cu aproape jumătate de an.

CITEȘTE ȘI: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, profeţie înfiorătoare: „Nu vom putea pune capul pe pernă. Vom trăi zile de coșmar”

„Cu ochii pe MONITOR,vad dragilor in spatele meu, înspre Sud, un Cer de ziuă, iar din CER vine cu o viteza uluitoare,un obiect rotund precum o minge de fotbal .
Acest obiect ,era foarte aproape de Pămant la inaltimea unui Bloc cu maxim 15 etaje.

Avea o culoare alb- gri, iar peste aceasta culoare de alb -gri deschis ,erau pete albastre multe si de toate formele. Dragii mei, despre ce obiect este vorba, daca va fi un ASTEROID sau orice altceva ce părea ca o minge alb-albastra ce se rostogolea prin aer, vom afla în timp ,dar împreună”, a anunţat Maria Ghiorghiu, în iulie.

Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS) a confirmat căderea unui meteorit la periferia oraşului Detroit (Michigan), care a provocat un cutremur de gradul 2 pe Richter, relatează miercuri EFE.

Cutremurul a fost înregistrat la 20:09 ora locală, 3 noaptea ora României.

Te poate interesa și: Maria Ghiorghiu, mesaj ALARMANT. A anunțat moartea unei personalități marcante

Maria Ghiorgiu, clarvăzătoarea care a prevestit tragedia de la “Colectiv”, a publicat un nou mesaj cutremurător pe blogul personal. Femeia sugerează că i se va întâmpla un lucru rău Reginei Angliei, din cauza faptului că are o vârstă înaintată.

“Dragii mei, Tot astăzi dimineaţă, am auzit un glas care strigă aşa: Regina! Regina! Regina Angliei! După care dragilor, glasul dispare, iar eu rămân uimită de cele auzite,mai ales că,ştim cu toţii că Regina Agliei are o vârstă venerabilă.

Vom auzi, dragilor, vorbindu-se peste tot în mass-media despre Regina Angliei. Să nădăjduim că vom auzi numai de bine şi că va fi sănătoasa. Mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţă Domnului pentru această, să-i dăruiască sănătate, bătrâneţe uşoară şi mântuire”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Nu este prima dată când ea spune că i se arată în vise că vom afla de moartea unei persoane importante.

Cunoscuta pentru profetiile sale, Maria a scris despre o inmormantare a unei persoane importante, in uniforma, in viitorul apropiat.

“Foarte multi tineri mergeau incet la o inmormantare”

“In aceasta dimineata, treaza fiind, vad dragilor stand cu ochii inchisi, vad inspre Sud o strada plina de oameni imbracati in uniforme.

Aceste uniforme pe care le-am vazut, aratau ca in imaginile de mai jos.
Camasi bleu-albastre si pantaloni bleumaren.

Oamenii in uniformele albastre, foarte multi tineri, mergeau incet ca la o inmormantare.

Aveau flori in mainile lor si chiar mi s-a aratat o mana a unui tanar politist, care tinea doua garoafe.

De aici am si tras concluzia ca, acesti politisti in uniforma bleu cu bleumaren, participau la o inmormantare!

Dragii mei, vom auzi de o inmormantare a vreunei persoane in uniforma , la care vor lua parte multi politisti.

Ce se va intampla si cine va fi inmormantat,eu nu stiu a va spune. Doar mi s-a aratat!

Sa ne rugam fratilor la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa fie pace si liniste peste ROMANIA si peste poporul roman, si sa nu mai fim dezbinati.

Sa ne unim fratilor, si sa nu ne uram unul pe altul, caci prin venele noastre noastre curge sangele stramosilor nostri, care au luptat si au murit pentru ca ROMaNIA sa fie un singur Stat, in care romanii se sa iubeasca ca fratii. Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

1 Comment

1 Comment

  1. Dragnea lucia

    2018-01-22T15:31:59+02:00 at 2018-01-22T15:31:59+02:00

    Nu mi plac articolele pe care le scrie clarvazatoarea. Pe mine mă sperie . Cine mai știe ce a spus ea acum aproape un an ! La ce ne foloseac. Sa le tina pt. ea. As vrea sa vad și eu înregistrare unde prevestește tragedia de la Colectiv și altele .Multi intra in direct și ascultă la ce vesti ne da această femeie despre ce i se arata ei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Mistic

To Top