Connect with us

Revistateo.ro

Maria Cârneci se luptă cu boala care le-a luat dintre noi pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu

Life

Maria Cârneci se luptă cu boala care le-a luat dintre noi pe Ileana Ciuculete și Denisa Răducu

Maria Cârneci a pornit o luptă împotriva bolii care le-a luat dintre noi pe Ileana Ciuculete și pe Denisa Răducu. S-a implicat într-o campanie împotriva hepatitei C. Cântăreața de muzică populară a rămas surprinsă de efectele pe care le poate avea boala asupra oamenilor. Află ce a declatrat în legătură cu acest subiect.

Maria Cârneci luptă împotriva hepatitei C

Ileana Ciuculete și Denisa Răducu și-au pierdut viața din caua acestei boli. Acum, cântăreața de muzică populară, Maria Cârneci, a luat atitudine. S-a implicat într-o campanie împotriva acestei teribile boli.

„Sunt implicată într-o campanie contra hepatitei C. Medicina a avansat, medicamentele sunt acum la alt nivel, la alte standarde.” Cântăreața a spus că nu vrea ca oamenii să se mai stingă din viață din cauza acestei boli. Se poate face un test și astfel, oricine, indiferent de vârstă, poate depista boala. Și se poate începe tratamentul.

”Din păcate, unul din 30 de români e purtător de virus, care se poate lua de la ustensile nesterilizate, de la stomatolog, de la manichiură, pedichiură.

CITEȘTE ȘI: Medicii au terminat autopsia Stelei Popescu. Ce au găsit
CITEȘTE ȘI: Inna a fost internată de urgență după ce scena pe care se afla s-a prăbușit

Și atunci, eu îi îndemne pe toți românii să discute cu medicul de familie, să facă testul (…) Mergeți și faceți testul și sunteți purtător de virus, ăla se tratează”, a spus Maria Cârneci în cadrul unei emisuni. A subliniat că acum oamenii nu își mai pierd viața, sau cel puțin ar trebui să nu se mai întâmple asta, din moment ce se iau măsuri.

Florin Salam va ajunge în instanță

Florin Salam a decis să ajungă în instanță pentru a recupera o sumă foarte mare, reținută de vameșii din America. Cu puțin timp în urmă, s-a aflat că va fi bunic. În plus, și el va mai avea un copil. Poate și acesta a fost un motiv pentru care cântărețul a decis să își recupereze banii. Având în vedere că urmează să se mărească familia lui, ar fi utilă o anumită sumă de bani. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top