Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Ce s-a întâmplat cu rudele Denisei Răducu după dispariția artistei

Sora și mama Denisei Răducu au vorbit aseară la WOWBiz despre momentele dificile prin care au trecut după moartea artistei.

Mama regretatei cântărețe de muzică de petrecere și manele a mărturisit aseară că a vrut să-și ia viața.

Sora Denisei, acuzații grave la adresa lui Florin Pește:

„Am venit la inceputul lunii, doar pentru a ne pregati de parastas. Este foarte greu. Mama, ati vazut si voi, nu este bine. Refuza sa mearga la medic, in ciuda insistentelor mele. As dori sa o iau cu mine in Spania, o perioada scurta.

Nu mai imi amintesc cand am fost ultima oara impreuna, daca nu ma insel inainte de a pleca eu in Spania ne-am intalnit amandoua la tata.

Am apucat sa merg la tata. Ce sa-mi spuna, ca e foarte greu. Si pentru el, si pentru toti. Incercam sa fim puternici. M-am intors si legat de drepturile de autor. Nu vreau sa ajungem la un scandal.

S-au vandut o parte din piese, iar persoanele care au cumparat piesele de la impresari (n.r.- de la Florin Peste si Gelu Dovleac) ne pun ceva probleme.

Giovani, cel care a cumparat piesele, a avut revendicari. Liviu mi-a spus sa merg mai departe, ca nu exista contract. El la telefon mi-a spus ca are contractul doar intre el si sora mea. Sunt in jur de 400 de piese in momentul asta.

Florin Peste a vandut piesele, iar acum persoana care le-a cumparat are revendicarile respective. Vrem sa vedem unde este adevarul.

Daca au contracte, daca au dreptul sa ne revendice anumite lucruri, daca noi nu mai avem dreptul sa folosim pagina de Facebook a Denisei. Sunt case de productie cu care ne-am inteles, dar sunt si persoane de la care ne asteptam foarte putin care ne pun piedici.

„Daca era o singura casa de productie sau o persoana nu aveam niciun fel de problema. Dar a inceput si Marian Vasile, care face acelasi lucru ca Florin Peste si Giovani”, a spus sora Denisei, Adelina, la WOWbiz.

Mama Denisei, tentativă de sinucidere

„Am baut un flacon de…Nu m-au vrut cei de la Dragasani, m-au dus la Valcea. Mi-au facut spalaturi. Sotul a zis sa ma interneze la psihiatrie, dar nu am vrut.

Ma uit pe youtube la toate evenimentele ei, la emisiunile la care a fost ea si imi zic intr-una in cap „N-a murit, n-a murit, e in turneu. Si o sa vina”. Mi-a si zis in vis sa ma linistesc, ca nu e nimeni de vina, asa i-a fost ei soarta.”, a spus femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top