Connect with us

Revistateo.ro

Marcel Toader, primele declarații despre relația cu o vedetă: „O cunosc de aproximativ 5 ani”

Star

Marcel Toader, primele declarații despre relația cu o vedetă: „O cunosc de aproximativ 5 ani”

Marcel Toader și-a refăcut viața? În plin divorț de Maria Constantin, au apărut zvonuri că Marcel Toader și-ar fi refăcut viața. Cea alături de care și-ar fi găsit liniștea este o interpretă de muzică populară.

Fostul soț a rupt tăcerea și a decis să spună care este relația sa cu Aida Preda.

Ce spune Marcel Toader despre relația cu vedeta

„Pe Aida Preda o cunosc de aproximativ 5 ani. Când eram în procesul de divorţ celălalt, am avut o mare de lume care mă susţinea, printre care şi Aida Preda. Am stat mult de vorbă pe o reţea de socializare. Şi ea trecuse printr-o situaţie similară.

Prin iulie 2013, trebuie să ne întâlnim în Constanţa. Şi ea avea un spectacol. Sa întâmplat să nu ne întâlnim, după care am cunoscut-o pe Maria. Şi, după, s-a rupt legătura. Cu Aida, era o amiciţie mai importantă. Vorbeam foarte multe lucruri reale. Era un fel de confident. Acum, la începutul lunii august, eu postam anumite lucruri pe site-ul de socializare.

Şi aceeaşi oameni cu care comunicam au revenit în forţă şi m-au întrebat ‘Ce-i cu tine?’ Şi, atunci, dintr-un sentiment de descărcare, am început să vorbesc. Înainte să anunţ public divorţul, am vorbit cu alte persoane în care aveam încredere,” a declarat Marcel Toader, la Antena Stars.

De ce s-au despărțit Marcel Toader și Maria Constantin

Maria Constantin și Marcel Toader au decis să pună punct relației, în vara anului trecut. La scurt timp după ce a apărut în presă zvonul că s-au despărțit, cântăreața a acordat un interviu.

Artista a explicat de ce a plecat ea din locuința celor doi.

„Apartamentul oricum este al soțului meu. Era normal să plece unul dintre noi. În momentul în care nu mai funcționează, nu mai există comunicare, nu mai e bucurie. În momentul în care nu mai există micile momente pe care le-ai petrecut și vezi că ușor ușor dispar, atunci apar semnele de întrebare.

Eu cred că continuitatea unei astfel de relații care să se consume până la epuizare poate deveni o relație toxică. Devenise o relație nefericită. Nouă ne-a fost extrem de greu în ultima perioadă. Nu vreau să spun motivele.”, a spus ea.

În presă s-a scris că principalul motiv al separării a fost infidelitatea.

„Presa scrie ce vrea. Eu sunt genul de om care nu aș putea să însel când iubesc cu tot sufletul. (…) Dacă ar fi să luăm în considerare mesajele primite (n.r. mesajele primite de Marcel Toader), mulți ar putea spune da.”

Maria Constantin, mesaj pentru Marcel Toader

Artista i-a transmis lui Marcel un mesaj.

„O să-i transmit că-i doresc tot binele din lume. Chiar îmi doresc să își găsească pe cineva care să-l înțeleagă și mai mult.”

Cântăreața a explicat și ce i-a spus fiului său despre faptul că acum e o femeie singură.

„Cuvintele uneori pot fi dureroase. Am încercat să-i explic cât mai voalat, frumos, să înțeleagă că mami ia viața de la capăt din nou și face tot posibilul să avem o viață bună. Și cred că a înțeles lucrurile astea.

Îmi pare rău că…nu vreau să par victima…e cert că e încă recent, e cert că încă sufăr, încă mă dor anumite lucruri și nu este ca și cum am șters cu buretele și nu mai există nimic.”, a spus Maria Constantin la un post de televiziune.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top