Connect with us

Revistateo.ro

Marcel Toader, atac dur la adresa Gabrielei Cristea

Diverse

Marcel Toader o atacă dur pe Gabriela Cristea

După ce Gabriela Cristea a vorbit despre divorțul de fostul soț, Marcel Toader, bărbatul a reacționat. Gabriela Cristea a spus, printre altele, și că a bătut-o cel care i-a fost soț în trecut.

Marcel Toader, atac la adresa Gabrielei Cristea

Marcel Toader și Gabriela Cristea s-au despărțit de mai bine de 5 ani. Iar despărțirea lor nu a fost una amiabilă. S-a lăsat cu scandal. Deși și-au spus vorbe grele, niciodată nu s-a aflat motivul penntru care au divorțat.

Recent, Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri incredibile despre relația cu fostul soț. A spus, printre altele, că i-a luat banii și că a bătut-o.

”Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mi recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează. Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă.

În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r. violenţă). Am plecat atunci. Nu i-aş spune nimic acum.

CITEȘTE ȘI: Ce a făcut Gabriela Cristea cu o săptămână înainte de botezul micuței Victoria

CITEȘTE ȘI: Gabriela Cristea se gândește deja la al doilea copil

Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti. Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte. Eu îi dădusem drept pe semănătură. M-am trezit cu 50 de roni în cont. Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a fost declarația Gabrielei Cristea.

Declarațiile fostei lui soții l-au deranjat foarte mult pe afacerist. A spus că i-au stricat imaginea publică. De asemenea, a atacat-o dur pe fosta lui soție, Gabriela Cristea.

”Constat că, pentru a treia oară, numele meu te relansează in lumina reflectoarelor. Eu îți doresc tot binele din lume și „vânt din pupa” in noua barcă. Eu știu să trăiesc fără resentimente”, a scris afaceristul pe contul său de pe o rețea de socializare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top