Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Gabriela Cristea, asistată de medici în pauza de publicitate

Meseria de prezentatoare de televiziune nu este una ușoară mai ales dacă ești răcită și mai ales dacă ești și însărcinată.

Gabriela Cristea s-a încăpățânat și a vrut să prezinte în aceste condiții show-ul „Te iubesc de nu te vezi”, însă la un moment dat, în pauza de publicitate, a avut nevoie de îngrijirile doctorilor.

„Multă sănătate, doamna Gabriela, Însănătoșire grabnică, Să ai grijă de tine, Gabriela, Multă sănătate, cum de ai răcit așa tare”, sunt mesajele transmise de fani frumoasei prezentatoare, care urmează să devină mămică pentru a doua oară.

După cum se poate observa în fotografie, Gabi a avut nevoie de o ședință de aerosol. Partea bună este că prezentatoarea și-a revenit imediat și a reușit să îi bucure din nou pe telespectatori cu prezența sa.

Însărcinată pentru a doua oară

La doar o zi de când Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, Gabriela Cristea a dat și ea vestea cea mare. Chiar în ziua în care a împlinit 44 de ani, Gabriela Cristea a aunțat și că fiica ei Bella Victoria Margot va mai avea un frățior sau o surioară.

„Eu nu mă așteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simțeam a fi însărcinată. Țineam cură de slăbire, îmi doream așa, să facem lucruri pentru noi. Și m-am trezit că sunt într-o întârziere, ca să zic așa, nu îmi suna nimeni la ușă.

Nu a venit o zi, 2, 3…și tot așa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor.

Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată, mi-am făcut testul așa…dar nu am terminat bine de făcut testul și am văzut două liniuțe, era să leșin.

M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea și el și i-am zis: na de aici!”, a spus Gabriela Cristea îm cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top