Connect with us

Revistateo.ro

Nicole si mama ei / foto: Facebook

Inedit

Mama unei adolescente a fost intrebata de ce fiica sa a intarziat la scoala. Raspunsul a devenit viral

Parintii de adolescenti experimenteaza in fiecare zi situatii cu care si parintii lor s-au confruntat. O mama care a fost intrebata de catre profesorii fiicei sale de ce aceasta a intarziat la scoala le-a oferit acestora un  raspuns care a devenit viral in intreaga lume.

Nicole Poppic din Statele Unite ale Americii este mama Carei, o adolescenta care obisnuieste sa intarzie la scoala. Pentru ca profesorii acesteia i-au cerut o explicatie mamei, Nicole a decis sa le scrie un mesaj neasteptat, pe care apoi l-a postat si pe reteaua sa de socializare.

Acest lucru se intampla atunci cand intarzii ca un rezultat al alegerilor tale proaste si imi ceri o lamurire pentru intarziere”, a scris Nicole pe Facebook, alaturi de fotografia cu mesajul devenit viral.

Scrisoarea mamei / foto: Facebook

Scrisoarea mamei / foto: Facebook

“Pentru cei pe care ii intereseaza, Cara a intarziat in aceasta dimineata drept rezultat al unei conditii cunoscute drept adolescentism. Adolescentii din toata mareata noastra natiune sunt afectati și nu s-a descoperit niciun leac. Simptomele sunt multiple, dar in aceasta dimineata specifica a suferit de inabilitatea de a se ridica din pat si, de asemenea, a simtit nevoia sa ii raspunda obraznic mamei sale. Pare sa isi revina in simtiri dupt ce si-a vazut telefonul mobil zburand pe geamul de la masina. Va rog, sunati-ma daca boala recidiveaza”, a scris Nicole Poppic.

 

Răspunsul ei a stârnit un val de reacții pe rețelele de socializare.

 

“Ha, ha, si eu as face la fel. Ce mama grozava esti. Sa ajunga la scoala la timp este responsabilitatea fiicei tale adolescente, nu a ta. Cu toate astea, nu ai procedat bine la faza cu telefonul, caci tot tu vei fi nevoita sa repari acl telefon, asa  ca nu trebuia sa il arunci pe geam. Cand il va merita, i-l vei da inapoi. Pana atunci, invat-o sa fie responsabila si recunoascatoare sa aiba o asemenea mama”, i-au scris prietenii virtuali lui Nicole.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top