Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

“Mama mi-a interzis să mă mai întâlnesc cu tine. Iartă-mă! Te iubesc și te voi iubi mereu…” i-a scris ea in 1954

“Mama mi-a interzis să mă mai întâlnesc cu tine. Iartă-mă! Te iubesc și te voi iubi mereu…” i-a scris ea in 1954. Si de atunci nu s-au mai vazut! 63 de ani mai tarziu, un strain a gasit pe strada un portofel vechi si asa a inceput totul…

Un bărbat din SUA a găsit pe stradă un portofel în care, deși nu era niciun act de identitate, se afla o sumă însemnată de bani. Portofelul mai conținea și o mică scrisoare pe care abia se mai putea distinge numele celui care o trimisese.

Citind, a aflat că scrisoarea a fost scrisă în anul 1954, și era extrem de emoționantă. ,,Dragă Michael, Mama mi-a interzis să ne mai întâlnim. Iartă-mă! Trebuie să știi că te iubesc și te voi iubi mereu. Anna”, scria pe bilețel.

Cel care a găsit portofelul a decis să o caute pe cea care redactase scrisoarea, dar pentru că nu avea adresă a fost nevoit să se intereseze la poștă și, astfel, a aflat numărul de telefon.

În momentul în care a sunat la numărul respectiv și a întrebat de Anna, a aflat că vorbește de fapt cu fiica ei și că Anna este internată într-un azil de bătrâni.

Bărbatul a mers la azil și i s-a dat voie să o viziteze pe Anna, iar în momentul în care i-a arătat scrisoarea, femeia i-a povestit emoționată că numele bărbatului este Michael Goldstein și că i-a scris această scrisoare când avea 16 ani.

Anna l-a mai rugat pe cel care a găsit portofelul și să îi spună lui Michel, dacă îl va găsi, că ea nu s-a căsătorit niciodată și că a continuat să îl iubească întreaga ei viață.

Ieșind din azil, omul a aflat de la gardianul de la poartă faptul că îl cunoaște pe acel Michael, care locuia chiar în cealaltă parte a azilului.

Gardianul, împreună cu bărbatul, au mers la Michael, i-au povestit că i-a fost găsit portofelul, dar că au găsit-o și pe Anna! Bătrânul a fost emoționat până la lacrimi ți le-a explicat că nici el nu s-a căsătorit în tot acest timp, continuând să o iubească pe Anna.

După doar trei săptămâni, acești îndrăgostiți de o viață s-au căsătorit și și-au încununat iubirea care le-a fost interzisă în tinerețe.

I-au făcut injecția letală criminalului în serie. Li s-au înmuiat picioarele când au auzit ce i-a anunțat cu un minut înainte să moară

Mesajul transmis de Richard Cobb, un tânăr de 29 de ani din Texas, condamnat la moarte, a șocat întreaga lume. Bărbatul a fost condamnat pentru omucidere și executat în aprilie 2013.

Înainte de a primi injecția letală, a fost întrebat dacă are ceva de spus. Cobb a declarat:

“Viaţa este moarte, moartea este viaţă. Sper ca într-o bună zi, această absurditate pe care umanitatea a ajuns să o trăiască va ajunge la un sfârşit. Viaţa este prea scurtă. Sper ca cei care probleme din cauza mea să treacă peste asta. Viaţa este prea scurtă să ţinem în noi sentimente de ură şi furie. Asta e tot, gardian”.

Însă acesta nu a fost mesajul complet. Cu numai câteva secunde înainte ca injecţia letală să îşi facă efectul, condamnatul a întors capul și a strigat: “Wow, e minunat, e fantastic! Mulţumesc, gardian!”.

Richard Cobb a răpit două femei şi un bărbat, pe care i-a împuşcat şi i-a lăsat să moară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top