Connect with us

Revistateo.ro

Mama ei i-a lasat o scrisoare inainte de a-si pune capat zilelor. Dupa mai multi ani, tanara a postat-o pe internet. Afla ce i-a scris mama ei.

Inedit

Mama ei s-a sinucis. Apoi a gasit o scrisoare de la ea

Dupa 9 ani de cand mama ei a decis sa isi puna capat zilelor, o tanara a postat pe internet povestea ei si a familiei sale. De asemenea, a postat si scrisoarea de adio pe care mama ei i-a lasat-o. Femeia isi petrecuse mult timp intr-un spital de boli mintale. Suferea de depresie. Avea trei copii pe care i-a lasat in urma. Mai jos vei gasi traducerea scrisorii pe care a lasat-o inainte de a-si pune capat zilelor.

Ce scrisoare a gasit de la mama ei care s-a sinucis

„Nimeni nu e de vina aici. Nici tu, nici tatal tau, nici Anna sau Ken. Te rog sa nu te gandesti de acum inainte ca ai facut ceva gresit, sa nu te simti vinovata. Am avut o viata buna, cu oameni buni. Te iubesc atat de mult incat nu pot exprima in cuvinte. Faptul ca trebuie sa plec nu are legatura cu iubirea fata de tine. Sper ca nu ma vei uri pentru asta.

Vreau sa fii o persoana buna. Vreau sa stii ca zilele fericite sunt in fata ta. Ai grija de fratele si sora ta. Tatal tau va fi bine. Nu-ti petrece zilele fiindu-ti dor de mine. Petrece-le traindu-ti viata. Cred ca trebuie sa stii ca daca iti petreci restul zilelor stiind ca pot fi ultimele, si asta tu decizi, faci lucrurile diferit. Nu uita ca nu esti invincibila. Lupta din toate puterile cand poti, dar accepta lucrul acesta cand este necesar. Ce ai aici este un moment din infinitatea vietii. Fa-o sa conteze, dar nu lasa sa atarne pe umerii tai ca o povara. Roaga-te pentru anumite lucruri, dar trebuie sa stii ca Dumnezeu nu este cel care pedepseste. Este in regula sa suferi, iti este permis.

Sa nu imi calci pe urme in felul asta. Nu fac asta pentru ca te urasc sau pentru ca sunt egoista. Fac lucrul acesta pentru ca sunt foarte bolnava. Si este genul de boala care mai devreme sau mai tarziu va avea acelasi rezultat. Aleg sa fac asta acum. Este singurul raspuns. Sper si ma rog ca acesta nu va fi si raspunsul tau. Dar daca va fi, atunci asigura-te ca le spui oamenilor pe care ii iubesti ca ii iubesti.

Te iubesc si imi pare rau. Ai grija de tine.”

Articole pe aceeasi tema:

Scrisoare emotionanta de incurajare pentru femeile din intreaga lume

Scrisoarea emotionanta a unei mame catre bebelusul pe care nu a apucat sa il tina in brate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top