Connect with us

Revistateo.ro

Mama careia medicii i-au spus ca fiul ei este un fetus neviabil a avut parte de un miracol

Inedit

Mama careia medicii i-au spus ca fiul ei este un fetus neviabil a avut parte de un miracol

Doctorii i-au spus ca fiul ei este un fetus neviabil, insa a refuzat sa renunte la el. Miracolul nu a intarziat sa apara!

Mhairi Morris astepta cu nerabdare sa isi tina copilul in brate, iar sarcina ei decurgea normal. La 20 de saptamani i s-a rupt apa in mod neasteptat si medicii i-au spus ca fiul ei este de fapt un fetus neviabil si nu are nicio sansa. I s-a oferit solutia sa intrerupa sarcina si sa ramana sanatoasa, sau sa o pastreze si sa riste ca bebelusul sa se nasca cu malformatii sau chiar mort. In plus, si-ar fi pus viata in pericol.

CITESTE SI: Inima acestei fetite a incetat sa bata de 5 ori dupa nastere. Iata ce s-a intamplat dupa acest episod!

Nimeni nu ii dadea vreo sansa copilului si toti medicii au sfatuit-o sa aleaga varianta avortului, caci riscurile erau enorme. Cu toate acestea, fara sa stea pe ganduri, Mhairi si sotul ei Paul au decis sa pastreze sarcina si sa lupte pana la capat indiferent de ceea ce urma sa se intample. Toata lumea a fost surprinsa de decizia lor, insa ei erau singurii care puteau sa hotarasca destinul micutului si nimeni nu ii putea opri.

Cinci saptamani mai tarziu copilul mult asteptat s-a nascut cu o greutate de aproximativ 700 de grame, bolnav de plamani si cu icter. Desi era foarte fragil, copilasul a rezistat eroic si s-a vindecat, iar acum este complet sanatos.

Desi intelege punctul de vedere al medicilor si faptul ca ei sunt obligati sa expuna parintilor toate riscurile, Mhairi spune ca nu s-a gandit niciun moment sa renunte la fiul ei, indiferent de consecinte. Sotul sau a sprijinit-o si acum ambii parinti sunt fericiti alaturi de bebelusul Jett.

Sursa foto: womansday.com

54ec0202c552f_-_baby-first-year

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top