Connect with us

Revistateo.ro

Te intrebi daca mai mult sex inseamna o relatie mai buna? Raspunsul specialistilor te poate surprinde. Afla despre ce este vorba.

dragoste

Mai mult sex inseamna o relatie mai buna? Raspunsul specialistilor te poate surprinde

Poate multe cupluri se intreaba ce se va intampla daca vor face sex mai des decat de obicei. Relatia lor va fi una mai buna? Specialistii sustin ca nu se va intampla lucrul acesta. Potrivit studiilor, daca va creste frecventa cu care cuplurile fac sex, atunci partenerii nu vor fi mai fericiti sau mai satisfacuti.

Mai mult sex nu inseamna o relatie mai buna

Potrivit specialistilor, cand vine vorba despre sex, calitatea este mult mai importanta decat cantitatea. Sunt multe cupluri care au o anumita rutina. In unele cazuri partenerii fac sex o data pe luna, altii de 3-4 ori pe saptamana. Lucrul acesta depinde si de varsta celor doi. Cei sub 40 de ani fac sex de 3-4 ori pe saptamana, pe cand persoanele care au mai mult de 40 de ani fac sex de 2-3 ori pe saptamana. De asemenea, s-a observat ca in primele 6 luni de relatie, cei doi indragostiti nu se dezlipesc unul de celalalt, deci relatiile sexuale sunt mai frecvente. Dupa aceea, frecventa acestora inregistreaza o scadere. Daca rutina le este perturbata, atunci devin stresati si nu se mai pot bucura de actul sexual, nu mai au aceeasi satisfactie de pana atunci.

Asa cum spuneam anterior, calitatea este mai importanta decat calitatea. Mai jos veti gasi cateva sfaturi din partea specialistilor, care va vor ajuta sa cresteti calitatea sexului.

Programati. Poate sa para un lucru artificial. Unul dintre parteri se va gandi ca sexul se intampla de la sine. Poate unul dintre ei nu va avea dispozitia necesara pentru asta. Si da, va fi putin ciudat la inceput, insa nu vor mai exista probleme legate de frecventa actului sexual. Va veti obisnui cu lucrul acesta si chiar va aduce beneficii. Calitatea sexului va fi mult mai buna.

Apropiati-va inainte de a face sex. Va imbratisati, beti un pahar de vin impreuna sau vorbiti despre cum a decurs ziua pentru fiecare.

Faceti dus. Impreuna sau separat. Calitatea sexului va deveni mai buna daca partenerii se simt relaxati, iar un dus va poate ajuta in acest sens.

Puteti crea o atmosfera romantica. Puteti aprinde lumanari, ascultati muzica etc.

Preludiul nu trebuie uitat. Va creste calitatea actului sexual.

Articole pe aceeasi tema:

De cate ori trebuie sa faci sex in functie de varsta

Ce nu stie o femeie buna la pat

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top