Connect with us

Revistateo.ro

Maestrul Radu Beligan apare în noul videoclip Holograf - DE CÂTE ORI SĂ TE IUBESC

Stiri

Maestrul Radu Beligan apare în noul videoclip Holograf – DE CÂTE ORI SĂ TE IUBESC

Radu Beligan, Ada Condeescu și Adrian Nartea apar în noul videoclip Holograf – De câte ori să te iubesc. Holograf și-a lansat astăzi videoclipul la noua lor piesă, iar filmările pentru acest clip muzical au fost regizate de Alex Ceaușu.

Videoclipul a fost turnat în Centrul Vechi al Bucureștiului și la studiourile Stage Expert, informează Mediafax. Videoclipul spune povestea de iubire dintre o ea și un el, iar el îmbătrânește de-a lungul celor 3 minute și 49 de secunde (de la Adi Nartea la Radu Beligan).

CITEȘTE ȘI: HOLOGRAF ALINĂ SUFLETE CU MELODII DE DRAGOSTE

„Este o onoare pentru noi că l-am avut alături în clipul nostru pe maestrul Radu Beligan şi o bucurie că am lucrat cu tinerii Ada Condeescu şi Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasă: îmbătrânirea şi iubirea sunt strâns legate. Ne-am inspirat din «Portretul lui Dorian Gray»: fata şi iubirea rămân veşnic tinere, doar personajul masculin îmbătrâneşte. «De câte ori să te iubesc» este o piesă care anunţă albumul pe care îl vom lansa în această toamnă. Sperăm să fie pe planul publicului”, descrie videoclipul Edi Petroșel, toboșarul trupei.

Radu Beligan a declarat că este încântat de colaborarea sa cu Dan Bittman și ceilalți băieți de la Holograf și speră ca acest videoclip să fie un succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top