Connect with us

Revistateo.ro

Trupa Holograf a acordat un interviu exclusiv pentru revista teotrandafir.com. Afla detaliile legate de noua piesa si de videoclip.

Star

Interviu Holograf: „Uneori dragostea se pierde in cotidian…” EXCLUSIV

Holograf a lansat o noua piesa: „Da-mi iubirea ta”. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru teotrandafir.com, trupa Holograf a vorbit despre melodie si despre videoclip.

Interviu Holograf

Teo: Primavara incepe cu tine, prima raza…

Holograf: Nu, de data asta iti cerem iubirea.

Teo: Normal, doar ca piesa asta e ca o fixatie, in fiecare martie, imi suna in cap piesa asta. Stii, ca atunci cand auzi o piesa dimineata si nu-ti mai iese din cap toata ziua… cativa ani.

Holograf: N-ai ascultat piesa noastra noua, acolo sa vezi fixatie.

Teo: Ba da, pai cum se putea sa nu o ascult? Povestiti-mi… cine cu cine s-a certat si de ce?

Holograf: Nimeni, cu nimeni. Sau.. oricine, toata lumea se cearta, dar acolo unde e vorba despre iubire, toata lumea se impaca. Stii, treaba asta e cel mai bine ilustrata de un desen pe care l-am vazut undeva, pe net. Imagineaza-ti, un cuplu trecut de prima tinerete, evident certati, in ploaie. Doi oameni certati, ploaie si o singura umbrela. Daca nu e iubire, iti tii umbrela desupra ta, dar daca este, o tii pentru celalat, oricat de suparat ai fi. Asa e si in piesa noastra, ne certam, ne enervam, ne suparam, dar iubirea nu moare niciodata, asa ca tot impreuna ramanem.

Teo: Parca ati vorbi din experienta…

Holograf: Pai da, normal, dar nu e numai experienta noastra, e o experienta universala.

Teo: Prefacatorie, inertie…

Holograf: Uneori dragostea se pierde in cotidian, in… rutina, in ecranul telefonului mobil, in acea superficialitate care nici macar nu stii ca exista, dar pe care partenerul, partenera o simte si de aici, concluzia “nu ne mai iubim”. Dar e suficienta o fisura cat de mica in zidul cotidianului si ne dam seama ca dragostea e acolo, trebuie doar sa o vedem.

Noua piesa a trupei Holograf, „Da-mi iubirea ta”

Teo: Povestiti-mi despre videoclip. Sunt multi care spun ca daca vrei vizualizari multe, iti trebuie un clip… deocheat, sa zicem. Al vostru e curat, frumos, si care s-a viralizat foarte repede, iar comentariile sunt extraordinare.

Holograf: Da si ne bucura foarte tare ca se intampla asa, ne bucura ca mesajul nostrum a ajuns la atat de multa lume si a fost perceput exect asa cum l-am simtit si noi. Regizorul Dan Petcan, alaturi de coregraf si cei doi dansatori au facut o treaba foarte buna. Initial, toata povestea lor era un dans care se transforma, in care personajele treceau de la respingerea celuilalt, la indiferenta si, in final, acea impacare. Dar dup ace am vazut capacitatea actoriceasca a Ralucai si a lui Mircea, am mers pe trairile celor doi, pe gestica, mimica… un joc actoricesc real.

Teo: L-ati lansat aproape la finalul primului concert “Vedere de la Costinesti”…

Holograf: Da, iti dai seama, daca nu le placea oamenilor, fugeam repedeJ)) Serios, acum, ne-am dorit lansarea in timpul concertului, pentru ca sa fim fata in fata cu publicul si sa dam oamenilor posibilitatea sa ne spuna live, parerea. Buna sau nu, important e sa fie sincera.

Teo: …si acum?

Holograf: Si acum, turneu. Pe 26 martie, Constanta, pe 31 martie, Brasov si pe 4 aprile, la Iasi.

Teo: Bafta in turneu, iar mesajul vostru sa ajunga la cat mai multa lume. Viata poate fi mai frumoasa decat credem! J

Holograf: Multumim si speram sa ne revedem curand!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top