Connect with us

Revistateo.ro

Madonna recunoaște că îi este rușine de acest lucru în fața copiilor

Inedit

Madonna recunoaște că îi este rușine de acest lucru în fața copiilor

Madonna recunoașe că îi este rușine de conținutul erotic al melodiilor sale, în fața copiilor. Azi noapte, regina muzicii pop și-a lansat noul album „Rebel heart”, de pe care nu lipsesc melodii cu un conținut… rușinos, așa cum chiar ea recunoaște.

Madonna a făcut această mărturisire pe platoul emisiunii Today, în fața realizatorului Carson Daly: „De fiecare dată când veneau copiii mei să mă viziteze la studiourile de înregistrare, și eu cântam piese precum S. E. X. sau Holy water îmi venea să mă bag în pământ de rușine”, spune Madonna.

CITEȘTE ȘI: MADONNA VA AVEA O CASĂ DE 20 MIL$ ÎN TEL AVIV. VEZI AICI IMAGINILE

Culmea este faptul că în timp ce Rocco o acceptă pe mama lui așa cum este ea, cea care este cea mai rușinată este fiica cea mare, Lourdes, despre care Madonna spune că este „îngrozită” când aude ce cântă. Ceilalți doi copii ai divei încă nu au vârsta suficientă pentru a înțelege prea bine textul cântat de mama lor.

„Cu cât ai mai mulți copii, cu atât responsabilitățile tale cresc. Trebuie să fii conștientă de timpul de care dispui și să îl gestionezi mai ales în favoarea lor, deoarece ei sunt în creștere”, declară Madonna care spune că îi este foarte greu să-și împartă timpul pentru fani și pentru familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top