Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Madonna a mărturisit care este cel mai celebru om cu care vrea să se vadă

Madonna a mărturisit care este cel mai celebru om de pe planetă cu care vrea să se vadă. Acesta este nici mai mult, nici mai puțin decât președintele SUA, Barack Obama. Vedeta a făcut această mărturisire pentru revista mondenă US Weekly.

Vedeta a spus fără ocolișuri că așteaptă invitația de la Obama să fie invitată la Casa Albă, pentru că ar fi încântată. Totodată, regina muzicii pop recunoaște că îl înțelege pe președintele Americii pentru că încă nu a chemat-o la un pahar de vorbă deoarece prezența ei în Biroul Oval ar fi una prea șocantă pentru o instituție atât de serioasă. Cu toate acestea, Madonna aduce asigurări: „Poate că sunt prea șocantă pentru a fi la Casa Albă, dar sunt o persoană foarte serioasă”.

CITEȘTE ȘI: MADONNA RECUNOAȘTE CĂ ÎI ESTE RUȘINE DE ACEST LUCRU ÎN FAȚA COPIILOR

Madonna este din nou în centrul atenției după ce și-a lansat albumul Rebel Heart și pregătește turneul cu același nume. Piesa-pilon a albumului, „Living for love” a ajuns rapid în cele mai importante topuri din Europa, piesa și albumul ei fiind number one în mai multe țări printre care Spania, Anglia, Germania sau Italia.

Madonna a declarat recent că piesa ei preferată de pe noul album este „Bitch I m Madonna” și piesa pe care o urăște cel mai tare și nu vrea să o mai audă niciodată este „Material girl”.

1 Comment

1 Comment

  1. Gheorghe Burdujan

    2015-03-27T13:02:42+02:00 at 2015-03-27T13:02:42+02:00

    Cine nu ar vrea să se vadă cu Barack Obama?
    Ceea ce mă face să am îndoieli în privinţa seriozităţii Madonei este însăşi afirmaţia ei. Anume că „este o persoană serioasă”!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top