Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Madalina Manole – de 4 ani in bratele ingerilor

Madalina Manole a fost un artist care a umplut cu bucurie inimile a sute de mii de oameni. Muzica sa a cantat in sufletele noastre ani intregi, iar disparitia sa a socat intreaga tara, lacrimile curgand chiar si pe fetele celor care nu ii cunoasteau talentul si muzica.

Madalina Manole de 4 ani in bratele ingerilor

In dimineata zilei de 14 iulie 2010, in jurul orei 7.30, televiziunile au inceput sa prezinte o stire care a produs o unda de soc in intreaga tara, Madalina Manole s-a sinucis dupa ce a inghitit o cantitate de mare de furadan, o solutie extrem de toxica. Stirea a generat zeci de intrebari, unele nu si-au gasit nici astazi raspunsul. De ce s-a sinucis Madalina Manole? De ce sotul sau si soacra sa, aflati in casa cu Madalina, nu au reactionat la timp? Instant au fost uitate grijile nationale, iar subiectul tuturor emisiunilor era moartea stranie a Madalinei Manole.

Aflate in plina expansiune show-urile de tip cacan au inceput sa profite la maxim de subiect, impartind familia Manole in doua tabere, fiecare la o televiziune, iar dezbaterile, acuzele, vorbele urate au inceput sa curga saptamani in sir. Parca au uitat cu totii ce stil de viata discret a avut Madalina Manole.

Durerea era de ambele parti, parintii artistei erau cei mai disperati sa afle adevarul. Nici acum, dupa 4 ani nu au primit raspunsul la intrebarea: Ce s-a intamplat de fapt cu Madalina Manole?

Tatal Madalinei Manole a povestit, astazi, intr-un interviu la Romania TV ca durerea in sufletul sau a ramas si ne povestea, noua, telespectatorilor, ca isi doreste ca publicul sa nu o uite.

Haideti sa ne gandim o clipa la viata artistei, sa incercam pentru o clipa sa uitam de cele ce s-au povestit si sa trimitem un gand bun spre sufletul celei ce candva a fost fata cu parul de foc.

Madalina, noi te iubim!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top