Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj rezistent de Revelion. Cum sa iti reziste machiajul intreaga seara!

Stiri

Machiaj rezistent de Revelion. Cum sa iti reziste machiajul intreaga seara!

Noaptea de Revelion este lunga, iar tu vrei sa arati impecabil de seara pana dimineata, bineinteles. Daca vrei sa ai un machiaj rezistent de Revelion, urmeaza sfaturile de mai jos, iar aspectul tau va fi unul placut pe tot parcursul serii dintre ani!

Machiaj rezistent de Revelion. Cum sa iti reziste machiajul intreaga seara!

Inainte de toate, trebuie sa iti pregatesti pielea! Daca ai tenul gras sau mixt, curata-l cu apa micelara inainte de a aplica machiajul. Daca ai tenul uscat sau sensibil, curata-l cu lapte demachiant.

Dupa ce ti-ai curatat fata, hidrateaz-o cu o crema potrivita pentru tipul tau de ten.

CITESTE SI: Cum transformi un MACHIAJ DE ZI in unul de PARTY

CITESTE SI: TUTORIAL MACHIAJ DE REVELION. Carli Bybel cunoaste TRUCUL perfect pentru niste ochi STRALUCITORI, la propriu!

Dupa ce ti-ai pregatit pielea pentru produsele cosmetice, iata de ce trebuie sa tii cont!

1. Ai nevoie de o baza de machiaj buna
Primer-ul iti pregateste fata pentru fondul de ten, cel care uniformizeaza culoarea pielii, asa ca este foarte important sa il aplici.

2. Pudra compacta
Ai nevoie de un astfel de prdus pentru a avita aspectul de ten gras. Ai grija sa nu aplici prea multa pe ten, dar totusi tine-o in poseta si retuseaza-ti machiajul atunci cand este nevoie, mai ales cand te intorci de pe ringul de dans.

Machiaj rezistent de Revelion

3. Foloseste un creion de buze
Inainte de a aplica rujul, foloseste un creion de buze cu care sa iti colorezi intreaga suprafata unde vei aplica rujul. Creionul iti va asigura un fel de baza pentru ruj, iar acesta va rezista mai mult timp pe buze, iar tu nu va trebui sa dai fuga la baie din 10 in 10 minute. Ai grija ca nuantele creionului si rujului sa se potriveasca!

4. Aplica gene false
Chiar daca nu esti adepta genelor false, ar fi bine sa le folosesti in aceasta seara. Asa vei avea o problema in minus! Nu trebuie sa iti aplici rimel, iar daca iti dau lacrimile de fericire, nu trebuie sa iti faci griji ca ti se va scurge rimelul. In plus, a doua zi, demachiatul nu va mai fi un asa mare chin.

5. Nu exagera
Cheia catre un machiaj rezistent de Revelion este moderatia! Nu aplica fond de ten sau pudra in exces. Vei avea un aspect incarcat, iar ce e prea mult strica!

Sursa foto: Frukmagazine.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top