Connect with us

Revistateo.ro

Machiaj

MACHIAJ: Look de FELINA pentru INCEPATOARE. Trucuri si sfaturi pentru aplicarea tusului

Privirea de felina este un look pe care orice domnisoara si-l doreste, dar nu intotdeauna este usor de obtinut. Tusul trebuie aplicat cu grija si atentie, pentru ca si cel mai mic tremurat al mainii poate distruge acest machiaj. Iata niste trucuri care te pot ajuta, mai ales daca esti incepatoare in arta aplicarii tusului.

1. Schiteaza o linie
In loc sa aplici tusul lichid direct pe piele, de ce sa nu exersezi putin inainte? Ia un creion si traseaza o linie subtire pe pleoapa pentru a exersa. Acest lucru va diminua din presiunea ca acest machiaj sa-ti iasa bine din prima. Foloseste un creion de culoare gri sau maro deschis. Dupa ce esti multumita de forma obtinuta, traseaza eyeliner-ul deasupra.

2. Uita-te in jos
Chiar daca ai tendinta sa te uiti in oglinda, tine inchis ochiul pe care aplici tusul. Daca nu faci acest lucru, tusul se va lipi de partea de sus a pleoapei pentru ca nu va avea timp suficient sa se usuce. De asemenea, daca ai aplicat fard de pleoape inainte de tus, iti vei distruge complet machiajul.

3. Alege un eyeliner potrivit
Daca esti incepatoare, cumpara-ti un tus cu varf de carioca, nu cu pensula. Acesta va fi mai usor de manuit pentru ca este mai precis, pe cand pensula poate foarte usor sa te manjeasca. Trebuie sa fii atenta cand il aplici. Dupa ce devii din ce in ce mai buna in aplicarea acestui machiaj, poti opta pentru un tus cu pensula.

CITESTE SI: Machiaj rezistent la temperaturile scazute? DA! Apeleaza la aceste trucuri

CITESTE SI: Sfaturi de machiaj de la Hollywood: Ce fac vedetele pentru a avea pometi perfecti

4. Stabileste dimensiunea liniei de tus
Sigur ca nu vrei sa ai un machiaj cu codite inegale. Ca sa treci de acest hop, un sfat ar fi sa te gandesti dinainte la cat de lungi le vrei. Inainte de a aplica tusul, uita-te in oglinda si fa doua puncte, abia vizibile, in locul in care vrei sa se opreasca linia de eyeliner. Asa te vei asigura ca machiajul este egal si nu va fi inestetic.

5. Nu trage de pleoapa
Desi ti se pare ca acest lucru te ajuta atunci cand te machiezi, nu este cazul cand vrei sa obtii un look de felina. Daca tragi de pleoapa, modifici complet forma ochiului, iar odata ce lasi pielea la locul ei, linia de tus nu va mai arata la fel. Cand te machiezi, incearca sa tii pleoapa inchisa, nemiscata si traseaza cu grija dunga.

Cu aceste sfaturi sigur o sa obtii un machiaj bine facut, chiar daca esti incepatoare.

Spor!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top