Connect with us

Revistateo.ro

luna

Inedit

Luna in care te-ai nascut spune cat de ATRAGATOARE esti

Asa cum te influenteaza zodiile, si luna in care te-ai nascut este foarte importanta pentru modul in care esti perceputa. Afla cat de atragatoare esti!

Ianuarie

Esti independenta si descurcareata. Daca te-ai nascut in luna ianuarie inseamna ca iti plac provocarile si lupti pentru a demonstra tuturor ca esti puternica. Aceste calitati te fac atractiva in fata barbatilor, care te considera o femeie dezinhibata si senzuala.

Februarie

CITESTE SI: Zodiile care se relanseaza in luna septembrie

Luna februarie te face sa fii foarte atragatoare. Esti o fire destul de rece, iar asta este fix ceea ce ii atrage pe barbati: misterul starneste dorinta de a te cuceri. Barbatii ar face orice ca sa te multumeasca, iar firea ta il va face pe alesul inimii sa iti ramana alaturi toata viata.

Martie

Esti foarte romantica si visezi la marea dragoste. Firea jucausa te va face sa pari vulnerabila, iar acest aspect ii incanta pe barbati. Faptul ca te-ai nascut in luna martie te ajuta sa pari deopotriva neajutorata dar si stapana pe situatie.

Aprilie

Daca esti nascuta in luna aprilie esti foarte incapatanata. Atitudinea ta este de tipul: „nimic nu ma poate atinge”, iar acest lucru ii incita pe barbati. De asemenea, esti foarte senzuala, iar sexualitatea ta atrage ca un magnet.

Mai

Esti o fire calma, insa destul de posesiva. Barbatii vad in femeile nascute in luna mai o sotie perfecta, care ar face orice pentru familia lor. Totusi, atractia ta vine din faptul ca esti extrem de aventuroasa in dormitor.

Iunie

Esti foarte libertina si se poate spune ca ai doua fete, fara a fi neaparat un lucru negativ. Barbatii te apreciaza pentru ca esti lipsita de inhibitii. Din pacate, femeile nascute in luna iunie sunt alese mai mult pentru aventuri, decat pentru relatii de lunga durata.

Iulie

Esti focoasa si senzuala, de aceea barbatii te adora. Esti foarte inteligenta si persuasiva, motiv pentru care influenta ta va actiona ca un drog pentru partenerul de viata.

August

Daca esti nascuta in august, esti eleganta si ai spirit de lider. De aceea, atragi doar barbati puternici, care cauta un sprijin si un egal in relatia lor. Din punct de vedere sexual, esti destul de greu de multumit si iti place sa domini.

Septembrie

Esti o fire placuta, insa apriga la manie si foarte determinata. Esti atragatoare, insa nu iti place sa fii cucerita, ci vrei sa fii tu cea care face primul pas.

Octombrie

Luna octombrie te face sa fii nostalgica si visatoare. Poti sa le lasi impresia barbatilor ca esti o prada usoara. Totusi, de indata ce te cunosc, ei vor descoperi o femeie rationala, inteligenta si cu umor, despre care pot discuta despre orice.

CITESTE SI: Ce cred barbatii despre tine in functie de culoarea parului tau

Noiembrie

Esti o femeie fatala, care isi urmeaza scopurile pana in panzele albe. Barbatii sunt atrasi de tine pentru ca nu esti deloc usor de cucerit, aspect care ii incita.

Decembrie

Esti o fire calda si cam versatila. Barbatilor le place la tine ca esti enigmatica si ar face orice sa iti intre sub piele.

Sursa foto: momsxyz.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top