Connect with us

Revistateo.ro

Sunt unele lucruri pe care nu i le spui medicului, desi ar trebui sa faci asta. Afla acre sunt ele si de ce nu este bine sa le ascunzi.

Sanatate

Lucruri pe care nu i le spui medicului, desi ar trebui

Multi oameni refuza sa le spuna medicilor anumite lucruri. Motivele sunt diferite. Insa, este bine sa nu ii ascunzi doctorului anumite informatii. Afla care acele lucruri pe care nu i le spui medicului, desi ar trebui.

Cateva lucruri pe care nu i le spui medicului, desi ar trebui sa le cunoasca

1. Iti inseli partenerul de viata. Nu este o informatie pe care vrei sa o faci cunoscuta. Insa, medicul te poate ajuta. Mai ales daca apar unele boli cu transmitere sexuala. In astfel de cazuri, trebuie sa se trateze atat persoana care a avut o relatie extraconjgala, cat si partenerii cu are a intretinut relatii sexuale.

2. Ai facut avort. Poate nu vrei ca partenerul de cuplu sa stie ca ai facut un avort la un moment dat. Poate este vorba despre un lucru pe care l-ai facut inainte sa il cunosti. Insa, este o informatie pe care medicul ar trebui sa o stie. Mai ales daca acum incerci sa ramai insarcinata, insa nu se intampla asta. Ar putea fi vorba despre un efect secundar al avortului.

3. Consumi prea mult alcool. Alcoolul dauneaza sanatatii. Este bine ca medicul sa stie despre acest obicei al tau. Daca vei consuma alcool, riscul de a suferi de cancer la un moment dat este mai mare. De asemenea, poti avea probleme cu stomacul, cu ficatul etc.

4. Poate ai anumite preferinte in dormitor. Este bine ca medicul sa stie. Nu te va judeca. Insa, in anumite cazuri, pot sa apara unele probleme de sanatate. De aceea este bine ca medicul sa fie la curent cu aceste informatii.

5. Ai anumite probleme in timpul actului sexual. Poate cand faci sex simti un anumit disconfort, sau poate chiar durere. Indiferent de problemele care apar, este bine sa i le comunici medicului, pentru a te ajuta sa le rezolvi.

6. Esti insarcinata, dar nu stii al cui este copilul. Poate esti intr-o relatie, insa la un moment dat ai avut o aventura. Si nu vrei ca partenerul tau sa afle. Insa, daca nu ii spui medicului, ar putea sa apara anumite probleme. Spre exemplu, putem vorbi despre boli genetice sau altele asemenea.

Articole pe aceeasi tema:

Motive medicale pentru care te simti mereu obosit

Cum iti poti controla tensiunea arteriala fara medicamente

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top