Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca sunt unele lucruri pe care le poti face pentru a fi fericit? Afla care sunt ele. Iti pot schimba repede starea de spirit.

Stil de viata

Lucruri pe care le poti face pentru a fi fericit

Cand simti ca nu ai o stare de spirit prea buna, este bine sa faci anumite lucruri care te vor ajuta sa fii fericit. Nu este nimic complicat, iar rezultatele vor fi pe masura asteptarilor.

Cateva lucruri pe care le poti face pentru a fi fericit

1. Joaca-te, dar nu pe telefon. Invita-ti prietenii sau familia la tine. Cand vor fi in preajma ta, atunci sansele ca tu sa ai o dispozitie buna vor creste simtitor. Si, bineinteles, incercati sa va jucati ceva. Va fi distractiv.

2. Zambeste. Zambetul alunga stresul, iti schimba starea de spirit imediat si elibereaza endorfine.

3. Plimba-te. Daca ceva nu este asa cum ar trebui la serviciu sau acasa, incearca sa iesi putin. Plimba-te. Nu trebuie sa fie o plimbare de lunga durata. Cateva momente sunt suficiente pentru a te plimba, pentru a iesi la aer curat si pentru a-ti limpezi mintea.

4. Suna un prieten. Nu ii trimite un mesaj scris. Mai bine ar fi sa va auziti la telefon. Astfel, vei primi un sfat pretios de la o persoana care conteaza pentru tine si in care ai incredere.

5. Incearca ceva nou. Ai putea face anumite schimbari simple. Spre exemplu, mergi la o alta sala de fitness, care te atrage mai mult. Sau alege un alt traseu pe care sa il incerci in timp ce mergi spre locul de munca sau dupa ce pleci de la serviciu.

6. Deconecteaza-te. Renunta pentru putin timp la tot ceea ce inseamna tehnologie si mediu virtual. Astfel, vei deveni mai calma si vei fi mai fericita.

7. Canta. Poti canta oriunde. Sub dus, in masina etc. Nu trebuie sa iti fie teama de faptul ca nu ai un talent innascut. Pur si simplu fa lucrul acesta daca iti da o stare de bine.

8. Ia o pauza. Poate ai nevoie de o mica pauza. Dar, in loc sa planuiesti o vacanta, ai putea incerca sa descoperi lucruri noi in zona in care locuiesti.

Articole pe aceeasi tema:

Motive pentru care oamenii inteligenti au putini prieteni

Lucruri despre care nu stiai ca sunt contagioase

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top