Connect with us

Revistateo.ro

Lucruri la care femeile se pricep cel mai bine, in orice situatie

Stil de viata

Lucruri la care femeile se pricep cel mai bine

Exista cateva lucruri la care femeile se pricep cel mai bune, iar unele dintre ele ii vor uimi pana si pe cei mai mandri barbati. Razboiul sexelor nu se va sfarsi niciodata, insa odata cu studiile efectuate in ultimii ani, barbatii au inceput sa piarda teren in domenii in care s-au crezut atotputernici si de neinlocuit. Esti gata sa afli adevarul?

Lucruri la care femeile se pricep cel mai bine

1. SUNT MAI COMPETENTE IN POSTURA DE SEFA

Femeile se pot adapta mai usor situatiilor noi, spre deosebire de barbati, care sunt destul de incapatanati si fac schimbari cu mare dificultate. Un studiu realizat in Australia dezvaluie ca femeile gestioneaza mai eficient o afacere decat barbatii.

Acestea reusesc intotdeauna sa puna un business pe plus, chiar si daca e vorba de evolutii foarte mici, spre deosebire de barbatii, unde lucrurile fluctueaza mai mult decat ne-am astepta, scrie que.es. Pana la urma, faptul ca lumea este condusa de barbati si arata cum arata spune cam totul, nu-i asa?

2. SUNT MAI ORGANIZATE IN TREBURILE CASEI

Pentru aceasta afirmatie nu credem ca e nevoie de vreun studiu, nu-i asa doamnelor? Faceti un experiment daca nu ne credeti pe noi: lasati locuinta in grija unui barbat timp de o saptamana si veti vedea cum va arata casa dupa aceea.

3. SUNT MAI ATENTE LA ALIMENTATIE

Femeile traiesc mai mult decat barbatii, iar acest lucru este legat direct de stilul de viata, incluzand alimentatia. Un studiu realizat de Universitatea din Minnesota (SUA) dezvaluie ca femeile mananca mai bine (sanatos) decat barbatii, in ciuda faptului ca nu pot renunta la micile capricii culinare precum ciocolata.

CITESTE SI: De ce se casatoresc femeile

4. IMBATRANESC MAI FRUMOS

Sa stii cum sa imbatranesti ca sa nu iti arati varsta nu e usor. Daca ne uitam la marile figuri ale scenei artistice mondiale, Sophia Loren si Jane Fonda sunt exponentele perfecte care confirma studiile recente. Cercetatorii de la Mayo Clinic din SUA sustin ca femeile isi ascund mai bine varsta fata de barbati.

1 Comment

1 Comment

  1. Daniel

    2018-09-05T12:59:21+03:00 at 2018-09-05T12:59:21+03:00

    asta cred femeile despre ele înșile…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top