Connect with us

Revistateo.ro

Lucian Becali, despre Meghan Markle. Ce spune nepotul lui Gigi Becali despre soția prințului Harry

Staruri

Lucian Becali, despre Meghan Markle. Ce spune nepotul lui Gigi Becali despre soția prințului Harry

Nepotul lui Gigi Becali, Lucian Becali, nu are o părere prea bună despre nunta prințului Harry cu fosta actriță Meghan Markle.

Fix în nunții, nepotul lui Gigi Becali a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care o desființează pe fosta actriță a serialului “Suits”.

„Dacă după ce te-au tăvălit jumătate dintre actorașii de mâna a doua de la Hollywood, ai 36 de ani, ești divorțată, provii dintr-o familie dezorganizată, cu o mamă de culoare și tata care are probleme cu alcoolul, ajungi în familia regală a Angliei, ducesă de Sussex a casei de Winsor, atunci și golancele noastre tăvălite de juma’ de București și Dubai mai au o șansă! Șanse egale pentru România”, a scris Lucian Becali pe contul lui de Facebook.

Nunta dintre Meghan Markle și prințul Harry nu a fost pe placul multor persoane, mai ales din cauza trecutului lui Meghan. Alții, în schimb, au salutat acest mariaj și au apreciat aparițiile celor doi miri.

Pe 19 mai, Meghan și Harry și-au jurat iubire veșnică în fața a 600 de invitați de marcă sosiți la Capela St. George.

Te-ar putea interesa și: Meghan Markle a luat decizia, la puțin timp după nuntă

Meghan Markle își ia în serios noul rol. La puțin timp după nuntă, ea și soțul ei, Prințul Harry, vor fi implicați în primele activități în calitate de soț și soție.

Meghan Markle și-a luat rolul în serios

Acum, Ducesa de Sussex are propria pagină oficială. Acolo se găsesc informații despre actele sale caritabile, însă nu se vorbeșde pe larg și despre cariera sa.

Site-ul confirmă că ducesa de Sussex va prelua anumite activități regale. Astfel o va ajuta pe Regină. Se va implica în activități atât în UK, cât și în afara granițelor.

Ducele și ducesa de Sussex au părăsit Windsor după nunta pe care au urmărit-o milioane de persoane din toată lumea.

Încă nu a fost conformată destinația pentru luna de miere. Dar se crede că va fi Namibia sau Botswana în Africa de Sud. Însă, planurile pentru luna de miere trebuie să mai aștepte. Asta deoarece joi, ducele și ducesa de Sussex trebuie să meargă la Palatul Buckingham pentru a sărbători cea de-a 70-a aniversare a Prințului de Wales.

CITEȘTE ȘI: Sora Prințesei Diana, mesaj emoționant pentru mirii Harry și Meghan, în biserică

CITEȘTE ȘI: Cu cine a mai fost căsătorită Meghan Markle

Primele declarații ale lui Meghan Markle după ce a devenit ducesă de Sussex

Ducesa de Sussex Meghan Markle a devenit oficial partenera Prințului Harry. Fosta actriță din America a intrat în vizorul presei care s-a strecurat la recepția de după slujba de la Biserica Sfântul George.

Meghan Markle le-ar fi mulțumit membrilor Casei Regale pentru că au primit-o cu brațele deschise. Aceasta i-ar fi mulțumit în mod special Reginei Elisabeta, despre care se știe că are o părere foarte proastă despre nevasta nepotului ei.

Totodată, cei Harry și Meghan au dansat pentru prima orară în calitate de soți pe meldia ”I Wanna Dance With Somebody” a lui Whitney Huston.

Puțini știu că Meghan a fost căsătorită înainte să fie cu Harry, iar apoi a divorțat fulgerător. Meghan a fost căsătorită cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producător de cinema și de televiziune. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top