Connect with us

Revistateo.ro

Liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI!

Inedit

Liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI!

Nu se spune ca „ce ti-e scris, in frunte ti-e pus”? Ei bine, liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI!

Liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI! Vezi cum anumite trasaturi ale chipului tau releva multe lucruri despre felul tau de a fi si despre viitorul si sansele pe care le vei avea!

Linia – parului este regiunea de la frunte, unde incepe sa creasca parul. Figura 1 reprezinta o persoana care are gandirea logica si care rezolva orice problema cu ajutorul mintii. Figura 2 prezinta o persoana cu o linie mai scurta, caci parul creste in lateral. Acesta persoana se enerveaza repede si e usor de iritat.

Liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI 1

Figura 3 este o persoana usor iresponsabila, superstitioasa, care ia decizii impulsive. Persoana care are linia parului asemanatoare cu figura 4 este inteligenta si visatoare, dar poate fi putin prea copilaroasa cateodata.

Citeste si: Vezi daca aceste doua linii din palmele tale se aliniaza si cea inseamna acest lucru!

Citeste si: Ce semnifica liniile de la INCHEIETURA MAINII

In figura 5 este reprezentata o linie in forma literei „M” iar persoana care are acest chip este sensibila, responsabila dar are usoare tendinte de superioritate. Figura 6 reprezinta o persoana rebela, care nu accepta normele societatii – poate avea succes datorita indraznelii insa doar daca se gandeste bine inainte sa actioneze!

Daca te incrunti in oglinda, vei observa linia fruntii. Aceasta iti poate spune multe despre personalitatea ta!

Liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI 3

In figura 8 apare o singura linie a fruntii, care reprezinta o persoana egoista, ce isi urmareste doar propriile interese. Doua linii pe ale fruntii, precum cele din imaginea 9 reprezinta o persoana care nu vede si alte puncte de vedere si care nu este deloc empatica. Atunci cand liniile fruntii sunt curbate catre exterior, precum in figura 10, acestea reprezinta o persoana egocentrista. Mai multe linii ale fruntii, precum in figura 11 reprezinta o persoana care va avea succes si multe realizari!

Unele linii ale fruntii sunt asociate cu astrologia!

Liniile de pe fata iti spun ce DESTIN AI 4

Analizeaza-ti chipul si vezi care dintre aceste linii sunt mai pronuntate si vei afle multe lucruri despre tine:

Linia „Saturn” reprezinta o persoana interesata de mistare si de stiinte – va progresa datorita talentului pe care il are in domenii precum limbi straine sau agricultura.

Linia „Jupiter” este legata de sentimente – o persoana cu aceasta linie pronuntata va fi religioasa, spirituala si foarte empatica, mereu atenta la nevoile celor din jur.

Linia „Venus” reprezinta o persoana care iubeste arta, este interesata de muzica si pictura. Traieste o viata boema si relaxata.

Linia „Marte” indica o fire agresiva, care da nastere conflictelor, are mult curaj si indrazneala.

Linia care corespunde „Soarelui” caracterizeaza o persoana drept dornica de putere si prestigiu, care va fi pe primul loc in toate domeniile in care activeaza.

Linia „Mercur” reprezinta talentul pentru administrarea afacerilor, abilitati bune de comunicare. O persoana cu linia „Mercur” accentuata va avea succes intr-o cariera legata de vanzari.

Linia care corespunde „Lunii” reprezinta o intitie buna si sensibilitate. Aceasta persoana este atenta la ceea ce isi doresc cei din jur si este foarte iubitoare.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top