Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Lifting facial cu doua uleiuri si un ingredient minune

Liniile inestetice ale fetii, micile imperfectiuni precum grasimea acumulata si evidenta, pungile de sub ochi sau fata diforma sunt cateva probleme de care femeile vor sa scape cu orice pret apeland la lifting facial in saloanele de infrumusetare. Vezi mai jos cum poti face acelasi lucru la tine acasa, cu doua uleiuri spectaculoase si un ingredient ieftin.

1. PRIMUL PAS: EXFOLIEREA TENULUI CU ULEI DE MASLINE

Primul ulei pe care il vei folosi pentru ingrijirea tenului tau este uleiul de masline. Combina doua picaturi de ulei de masline cu o lingura de zahar si una de miere cruda si aplica masca pe fata ta timp de 15 minute. Dupa ce a actionat, spala-te cu apa rece pe fata pentru o mai buna circulatie a sangelui.

CITESTE SI: MASCA CU LAMAIE SI BICARBONAT DE SODIU – IN CE SITUATII TREBUIE SA O FOLOSESTI

2. APLICA-TI UN TONIC ASTRINGENT CU ULEI DE MIGDALE

Ai nevoie de doua picaturi de ulei de migdale, doua linguri de apa de trandafiri si jumatate de lingura de suc de lamaie. Dupa ce ai amestecat aceste ingrediente, aplica solutia creata pe tenul tau cu ajutorul unor dischete demachiante.

3. VREI UN TEN FERM? NU UITA DE LAPTISORUL DE MATCA, UN INGREDIENT MINUNE!

Dupa ce ti-ai exfoliat tenul dupa instructiunile de la punctul 1 si ai aplicat un tonic pentru tenul tau, urmeaza partea cea mai importanta: redarea stralucirii, finetii si fermitatii tenului tau. Simpla eliminare a celulelor moarte de la nivelul fetei, cu ajutorul preparatului ce contine ulei de masline, nu este suficienta pentru ca tenul sa aiba aspectul fin si ferm.

Ai nevoie de 25 de grame de crema hidratanta de zi simpla, doua linguri de miere cruda si doua grame de laptisor de matca pur. Intinde aceasta masca pe fata ta si las-o sa actioneze vreme de 20 de minute. Spala-te apoi pe fata cu apa oxigenata pentru curatarea eficienta a tenului.

Cu aceste procedee, nu mai ai nevoie de lifting facial realizat prin interventie chirurgicala semi-invaziva.

Sursa foto: diariofemenino.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top