Connect with us

Revistateo.ro

Lidia Fecioru și Mihai Voropcievici ne explică ce trebuie să facem de Rusalii

Instant

Lidia Fecioru spune ce să nu faci cu mărunțișul. Ce riști dacă faci greșeala asta!

Lidia Fecioru a dezvăluit, la o emisiune televizată, o greșeală pe care o fac foarte mulți oameni când vine vorba de mărunțiș.

Bioenergoterapeutul spune că acesta trebuie păstrat. Ea a dezvăluit ce riscă cei care fac această greșeală.

“Restul, măruntul de la magazin, trebuie luat întotdeauna. Să-l luați de acum încolo. Să-l luați și să-l păstrați într-un borcănel, oricant ar fi, 5 bani, 10 bani. Nu este hapsânism. Mai bine lasă un leu întreg decât mărunțiș. Mărunțișul trebuie păstrat undeva într-o bucătărie sau într-un vas.

Niciodată din banii de rest să nu dai la un cerșetor. Dă din buzunar dacă vrei. Dar nu banii pe care tocmai i-ai primit dintr-un bol.

Mărunțișul se pune într-un bol acasă. Poți să investești banii, să-i transformi în hârtie, să îți cumperi ceva, dar să nu-i dai pentru că îți iau sporul. Nu e o vrajă, ci informația banului în sine ți se poate lua ca energie a banului”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Lidia Fecioru te învață cum să alungi energia negativă din corp și din casă. Ai nevoie de un ou crud

Lidia Fecioru, cunoscutul bioenergoterapeut, ne povestește la fiecare apariție tv diferite curiozități despre energie.

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată la Antena 3, Lidia Fecioru ne-a mărturisit cum putem ușor scăpa de toată energia negativă din locuință și din corpul nostru! Pentru asta vom avea nevoie de un ou!

Scapă de energia negativă din corp și din casă cu ajutorul unui ou

Lidia Fecioru spune că nativii acestei zodii sunt cei mai de încredere oameni.

Există mai multe metode, despre care ne-a povestit bioenergoterapeutul, dar una din ele presupune să luați un ou. El trebuie să fie crud și încercați să-l rostogoliți pe tot corpul.

Pentru asta nu este nevoie să fiți dezbrăcată. Este de ajuns ca seara, înainte de culcare, să mișcați oul pe corp timp de circa 5-6 minute, până când oul se va sparge la final.

O altă modalitate de a îndepărta energia negativă este să spargem un ou crud într-un pahar, dar să fim foarte atenți pentru că avem nevoie de un gălbenuș întreg! Apoi vom turna puțină apă în acest pahar și puneți-l pe noptiera de lângă pat toată noaptea.

Cu aceste metode veți scăpa de energia negativă și vă veți simți mult mai bine. Se spune că bolile pot pleca împreună cu această energie de care nu avem nevoie!

Lidia Fecioru, leac MINUNE pentru cei care au diabet

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuieşte cum putem să ne curăţăm vasele de sânge acasă.

Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură. Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:

„Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte. În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top