Connect with us

Revistateo.ro

leu iul - 14.07.2015

Seductie

Leu. 10 lucruri despre sexualitatea acestui nativ.

În caz că vrei să ajungi în pat cu un Leu, iată care sunt cele 10 lucruri legate de sexualitatea sa pe care trebuie să le înveţi.

1. Atinge-l pe spate!

Dacă vrei să scoţi din minţi un Leu, joacă-te cu degetele pe spatele lui. Aceasta este zona erogenă a acestui nativ, aşa că ai grijă să-l mângâi uşor, pentru a trezi „bestia”.

2. Vor să ştie că sunt doriţi.

Cel mai mult se deschide un Leu atunci câd vede că este dorit de partenerul său. Acest lucru îl excită la maximum, motiv pentru care va avea grijă să te răsplătească pentru dăruirea ta.

3. Leii sunt foarte egocentrişti.

Asta înseamnă că ei trebuie să fie mereu în centrul atenţiei. Ai grijă să-i spui cât de bun este şi va fi al tău pentru totdeauna.

4. Tebuie să tratezi un Leu ca pe un rege.

Nu degeaba se spune despre semnul acestei zodii că este stăpânul animalelor. Chiar dacă va trebui să-l alinţi mereu (poţi să-i spui chiar că este regele tău), efortul nu va rămâne în zadar.

5. Cum te porţi cu el, aşa se va purta şi el cu tine.

Vrei un tratament regesc? Ai grijă să-i oferi acelaşi lucru nativului Leu. Doar aşa va avea grijă ca şi tu să te simţi în al 9-lea cer.

6. Sărută-l pasional.

Pentru că este o adevărată felină, are nevoie de multă intensitate în timpul unei partide de sex. Ai grijă să-l săruţi pasional şi lasă giugiulelile deoparte, căci nu-l vei impresiona.

7. Muşcături şi zgărieturi.

Da, acestui nativ îi plac foarte aceste gesturi, căci aşa îşi exprimă pasiunea. Nu te aştepta să te mângâie uşor, căci astfel de lucruri nu îl caracterizează pe pasionalul Leu.

8. Adoră sexul în aer liber.

Nici amorul în dormitor nu ţine la nesfârşit pentru acest nativ. Ba, dimpotrivă, cu cât locul este mai inedit, cu atât pasiunea va fi mai mare. O plajă pustie, o poieniţă în pădure, sau chiar pe balconul apartamentului, toate acestea îl excită foarte mult pe Leu.

9. Nu uita de masajul erotic.

Un alt lucru ce-l scoate din minţi pe nativul Leu este masajul erotic. Nu va putea să reziste tentaţiei de a sări pe tine la final, pentru o partidă de neuitat.

10. Leul adoră limbajul indecent.

Poţi face asta printr-un SMS, ori un telefon la amiază, prin care să-i spui cum îl vei aştepta seara. Cu siguranţă nu va mai zăbovi peste program…

CITEŞTE ŞI: 10 LUCRURI DESPRE SEXUALITATEA NATIVULUI DIN ZODIA:

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

Sursa foto diane.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top