Connect with us

Revistateo.ro

Legătura dintre zahăr și cancerul endometrial

Sanatate

Legătura dintre zahăr și cancerul endometrial

Află ce spun medicii despre legătura dintre zahăr și cancerul endometrial. Este foarte important să fie limitat consumul de zahăr. Astfel sunt evitate problemele de sănătate ce au legătură cu apariția cancerului, precum și cu răspândirea acestuia în tot corpul.

Legătura dintre zahăr și cancerul endometrial. Ce spun medicii?

Medicii avertizează! Consumul de zahăr este strâns legat de apariția cancerului, precum și de răspândirea acestei boli în tot corpul. Este foarte important să nu se consume mult zahăr, deoarece crește risul de apariție a mai multor boli, printre care și cancerul.

Celulele sunt intoxicate de consumul excesiv de zahar. De asemenea, favorizează apariția tumorilor canceroase, conform unor studii recente.

Consumul recomandat de zahăr este de 25 de grame pe zi. Asta în cazul cleor care nu au probleme de sănătate. Din păcate, această doză zilnică recomandată de medici este depășită. Asta pentru că sunt multe alimente care conșin zahăr în cantități mari. Și astfel, mulți dintre noi ajungem să consumăm mai mult zahăr decât ar fi indicat.

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla in corpul tau daca renunti la zahar trei zile

CITEȘTE ȘI: Ce se intampla daca mananci prea mult zahar
Conform unui studiu apărut în The New York Times, consumul de sucuri carbogazoase este legat de apariția cancerului endometrial în cazul femeilor care se află la menopauză.

Conform unei cercetări ce a apărut în publicația Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention, zahărul are ca rezultat creșterea riscului apariției cancerului endometrial. Însă, consumul de sucuri carbogazoase dublează riscul de apariție a acestui tip de cancer. Astfel, ajungem la concluzia că persoanele care sonsumă în mod regulat sucuri carbogazoase au un risc mult mai mare de a dezvolta această teribilă boală, comparativ cu cele care stau departe de astfel de băuturi, sau consumă rareori.

Conform Natural News, zahărul este repsonsabil pentru menținearea unui mediu acid în corpul uman. În plus, favorizează apariția inflamațiilor. De asemenea, hrănește celulele canceroase. În urma acestor rezultate, medicii trag un semnal de alarmă. Suntem sfătuiți să reducem consumul de zahăr.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top