Connect with us

Revistateo.ro

bunica

Stiri

Lectie SURPRINZATOARE pe care bunica i-a dat-o nepoatei sale ce a a fost INSELATA

Nu vei crede ce i-a spus o bunica nepoatei care i-a marturisit ca a fost inselata. Te va ajuta si pe TINE sa depasesti situatiile dificile.

Ajunsa in pragul disperarii, din cauza ca a fost inselata, o femeie i-a cerut sfatul celei mai intelepte persoane pe care o cunostea: bunica ei. I-a marturisit ca trece prin clipe grele, caci sotul ei are o amanta, iar ea, desi sufera, nu ar vrea sa se desparta de el. Dar ce sa faca intr-o relatie in care este mai mult singura?

Bunica nu a spus o vorba, ci a ascultat povestea nepoatei. Apoi, a umplut trei oale cu apa si le-a pus pe aragaz. A pregatit cateva oua, 2-3 morcovi si boabe de cafea. Nepoata o privea uimita: „S-a apucat de gatit? Oare bunica nu stie ce sa ma sfatuiasca?” Lectia pe care a primit-o este surprinzatoare!

Fara sa spuna un cuvant, timp douazeci de minute, bunica s-a uitat la aragaz, asteptand sa fiarba continutul oalelor. Apoi, a scos morcovii, ouale si cafeaua, punandu-le pe farfurii diferite. Nepoata nu stia cum sa reactioneze.

CITESTE SI: „Platit in dragoste”: O LECTIE DE VIATA cum doar o MAMA poate sa ofere!

VEZI SI: EMOTIONANT! Ce a facut aceasta mireasa din dragoste pentru bunica

Bunica i-a spus sa simta morcovii: acestia erau moi. Apoi i-a spus sa sparga un ou: era fiert tare. A rugat-o sa guste cafeaua, iar aceasta era aromata. „Ce sa inteleg, bunico?”, a spus nepoata, uluita de nepasarea bunicii fata de problema ei.

Bunica i-a explicat: „Cele trei au avut aceeasi problema: apa fiarta. Totusi, au reactionat diferit: morcovii s-au inmuiat, ouale s-au intarit, iar cafeaua a dat nasterii bauturii aromate. Care dintre ele esti tu?”. Vazand nelamurirea pe chipul nepoate, ii explica:

„Morcovii par tari, insa, de indata ce apare o problema, se inmoaie si nu mai au putere. Ouale care par fragile sunt intarite in fata unei piedici, iar cafeaua reuseste sa schimbe problema: a transformat apa fiarta intr-o licoare parfumata. Daca simti ca esti ca morcovul, vei da imediat inapoi in fata piedicilor, daca esti ca oul, inseamna ca problemele te fac rigid si dur, iar daca reactionezi precum cafeaua, inseamna ca vei reusi sa scoti lucruri frumoase chiar si in situatii dificile.”

Nepoata a inteles lectia si i-a multumit bunicii. A ales sa fie precum o boabele de cafea si sa accepte schimbarea. In viata, treci prin multe „ape oparite” insa cel mai important este modul in care transformi momentele grele in lectii care sa iti dea putere sa mergi mai departe.

Dragostea nu are varsta. Afla de AICI povestea incredibila a unei femei care si-a intalnit marea iubire la 80 de ani

VEZI SI: POVESTE REALA: „Cum l-am pacalit sa-mi faca un copil”. Ce a trait dupa aceea o femeie e demn de un FILM DE GROAZA

Sursa foto: huffingtonpost.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top